Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Turun Seudun Kartta

Turun seudun kartta

Kaarinan kaupungin alueella olevan aineiston tuottamisesta vastaa kaarinan kaupungin kaupunkikehityspalvelut. Katso joukkoliikenteen reitit fölin reittioppaasta.

turun seudun kartta Turun Seudulla Tavoitellaan Kuntamaaran Supistamista Yle Uutiset Yle Fi turun seudun kartta Turun Seudulla Tavoitellaan Kuntamaaran Supistamista Yle Uutiset Yle Fi

Turun omakotitontit.

Turun seudun opaskartta tarjoaa turun seudun asukkaille alueen kuntien tuottamia ja ylläpitämiä kartta ja paikkatietoaineistoja. Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten näyttämiseksi. Opaskarttaa ja ilmakuvaa löytyy useiden turun seudun kuntien alueilta. Turku oli myös suomen ensimmäinen pääkaupunki vuosina 1809 1812 ja aina 1840 luvulle saakka suomen suurin kaupunki.

Napsauta valitse karttanäkymä välilehteä. Turun kaupunki sijaitsee varsinais suomen maakunnassa aurajoen suulla suomen lounaisrannikolla. Valitse käytettävä karttanäkymä esimerkiksi opaskartta tai ilmakuva. Turkua pidetään suomen vanhimpana kaupunkina ja sen arvellaan syntyneen 1200 luvulla.

Ulkoile ja kuntoile citynomadin opastamana. Palvelun ylläpitäjä ei takaa palvelussa olevien aineistojen ja toimintojen virheettömyyttä oikeellisuutta täsmällisyyttä tai luotettavuutta. Opaskartta aineistoa käytetään erilaisissa painetuissa kartoissa internet karttapalveluissa sekä lukuisten teemakarttojen pohja aineistona. Valitse hiiren oikealla painikkeella avautuvasta pikavalikosta keskitä kartta tähän tai kaksoisnapsauta hiirellä kartan kohtaa johon haluat keskittää näkymän.

Palvelun tarjoajalla on oikeus ilman erillistä ilmoitusta muuttaa palvelua tai ottaa se tai sen osa pois. Turun kartta suomen paras reittihaku ja ajo ohje. Tutustu paikkatietoon turun seudun opaskartalla. Ota paikkatiedot tehokäyttöön avoimista rajapinnoista wms wfs lataa käyttöösi turun kolmiulotteinen kaupunkimalli.

Näe turku myös satelliittikuvina. Tilaa karttoja paikkatietoaineistoja asiakirjoja ja maastomittauksia. Valitse avautuvista karttanäkymäruuduista haluamasi näkymä. Lue lisätietoja turun käyttämistä koordina.

Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan turku karttahakuun. Nykyään kaupunkia pidetään porttina länteen ja se onkin erittäin merkittävä. Turun seudun opaskartta aineisto on kaupunkiympäristötoimialan valmistama ja ylläpitämä 1 20 000 mittakaavainen kartta aineisto 23 kaupungin kunnan alueelta turun seudulla. Mittaa matkaa ohje ohjeita.

Palvelun jatkuva saatavuus ja katkoton toiminta ei myöskään ole taattua. Löydä haluamasi osoite helposti interaktiivisen turun kartan avulla. Kattavimmat aineistot löytyvät turun ja kaarinan alueilta. Opaskarttapalvelun ylläpidosta vastaa turun kaupunkiympäristötoimialan paikkatietojärjestelmät yksikkö.

Selvitä maanalaiset johtotiedot johtokarttapalvelusta. Löydä julkiset palvelut helposti palvelukartalta. Palvelukartalta löydät kaikki kaupunkisi julkiset palvelut ja saat tietoa niiden saavutettavuudesta esteettömyysvalintojesi pohjalta. Https rekisteri turku fi luparekisteri varauspalvelu tilauspalvelu palautepalvelu karttapalvelu laatimispäivämäärä 29 5 2012 päivitetty 30 3 2016.

turun seudun kartta Opaskartta Turku Fi turun seudun kartta Opaskartta Turku Fi

turun seudun kartta Turun Seudun Karttapalvelu Suomi Mika turun seudun kartta Turun Seudun Karttapalvelu Suomi Mika


Post a Comment for "Turun Seudun Kartta"