Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kansalaisen Karttapalvelu

Kansalaisen karttapalvelu

Voit liittyä paikkatietoalustan kuntafoorumiin ja saada tietoa ensimmäisten joukossa uusista palveluista. Karttapaikalla voi selata maanmittauslaitoksen maastokarttoja ilmakuvia ja taustakarttoja erilaisin hakuehdoin.

kansalaisen karttapalvelu Retkeilijan Karttapalvelut Luonnonvalo Net kansalaisen karttapalvelu Retkeilijan Karttapalvelut Luonnonvalo Net

Näet valitsemasi alueen kiinteistörajat valitsemalla vasemman valikon karttatasoista kiinteistörajat ja lähentämällä karttaa niin että rajat tulevat näkyviin karttapaikka palvelu.

Julkishallinnolle tarkoitettu karttapalvelu paikkatietojen ja karttojen hyödyntämiseen. Kansalaisen karttapaikan avoin puoli josta löytyy miltei samat aineistot kuin karttapaikasta toimii sähköpostin kautta eli valitun aineiston latauslinkki tilataan meiliin aineistoja on paljon mutta niistä ei löydy varsinaista esikatselua joten halutun aineiston nimi olisi hyvä tietää käytetty menetelmässä kuva animaatioita kartalle aineiston oikeuksien omistajan nimi aineiston nimi ja ajankohta jolloin maanmittauslaitos on luovuttanut aineiston on mainittava karttoja. Karttapaikka verkkoasiointi karttapaikalla voi katsella koko suomen. Karttapaikka on maanmittauslaitoksen ylläpitämä ja osoitteessa asointi maamittauslaitos fi tarjoama tietopalvelu.

Tältä sivulta saat tietoa paikkatietoalustan tarjoamista palveluista kunnille. Karttapaikassa voit helposti tarkastella oman kiinteistösi rajoja. Oman kesämökkikiinteistön rajat voi nyt katsoa maksutta maanmittauslaitoksen karttapaikka verkkopalvelussa. Karttapaikka jonka alkuperäinen nimi on ollut kansalaisen karttapaikka on maanmittauslaitoksen kuluttajille suuntaama verkossa toimiva maksuton karttapalvelu karttapaikalla voi katsella maanmittauslaitoksen kartta aineistoja ilmakuvia sekä kiinteistöjen sijaintitietoja.

We would like to show you a description here but the site won t allow us. Uudistettu karttapaikka sisältää tutut toiminnot mutta on aiempaa sujuvampi käyttää ja taipuu jouhevasti myös mobiililaitteisiin. Karttapaikassa voi hakea karttoja koko suomesta muun muassa paikannimillä ja koordinaateilla. Voit katsella maanmittauslaitoksen karttoja verkossa.

Voit hakea karttoja koko suomesta muun muassa paikannimillä ja koordinaateilla. Karttapaikassa voi hakea karttoja koko suomesta muun muassa paikannimillä ja koordinaateilla. Karttapaikka jonka alkuperäinen nimi on ollut kansalaisen karttapaikka on maanmittauslaitoksen kuluttajille suuntaama verkossa toimiva maksuton karttapalvelu karttapaikalla voi katsella maanmittauslaitoksen kartta aineistoja ilmakuvia sekä kiinteistöjen sijaintitietoja. Karttapaikalla pääset tutustumaan maanmittauslaitoksen maastokarttoihin ja ilmakuviin.

Kansalaisen karttapaikka fi. Maanmittauslaitos on uudistanut suositun karttapaikka palvelunsa. Lataa avoimia kartta ja ilmakuva aineistoja. Ajantasaisia kartta ja paikkatietoja suoraan sovellukseesi.

kansalaisen karttapalvelu Maanmittauslaitokselta Ilmaisia Verkkokarttoja Yle Uutiset Yle Fi kansalaisen karttapalvelu Maanmittauslaitokselta Ilmaisia Verkkokarttoja Yle Uutiset Yle Fi

kansalaisen karttapalvelu Maanmittauslaitoksen Suosittu Palvelu Uudistui Ilmaiset Kartat Nyt Myos Kannykkaan Tiede Tekniikka Maaseudun Tulevaisuus kansalaisen karttapalvelu Maanmittauslaitoksen Suosittu Palvelu Uudistui Ilmaiset Kartat Nyt Myos Kannykkaan Tiede Tekniikka Maaseudun Tulevaisuus


Post a Comment for "Kansalaisen Karttapalvelu"