Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Keitele Järvi Kartta

Keitele järvi kartta

Hakusanalla löytyi 60 tulosta. Järvi on hyvin saavutettavissa suomen pääväylä nelostie kiertelee keiteleen länsirantoja pitkän matkaa.

keitele järvi kartta Keitele Jarvi Wikipedia keitele järvi kartta Keitele Jarvi Wikipedia

Kanava on ollut sen jälkeen vain veneilykäytössä.

Fonectan karttapalvelu on laadultaan ja toiminnoiltaan erinomainen. Näytä kartalla ravintola apteekki lounas hotelli ruokakauppa kahvila. Keiteleen saha ketotie 72600 keitele. Ylä keitele 80 km keski keitele 330 km ja ala keitele 88 km.

Keitele järvi ja kymijoen vesistö katso lisää leppävesi järvi leppävesi on järvi joka sijaitsee jyväskylän. Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten. Arvioitu matka aika matka. Lievästi samea vesistön kalapaikat.

Kuhnamo on äänekoskella sijaitseva järvi jossa yhtyvät saarijärven reitti ja viitasaaren reitti. Kemijärven saha pahkakummuntie 199 98440 kemijärvi. Keski suomen toiseksi suurin järvi keitele lainehtii äänekosken ja viitasaaren välillä nelostien varrella. Kaikki kalat kalapaikat vuokramökit keskustelu videot uistimet.

Ala keski ja ylä keitele. Näytä kaikki vaiheet tulosta. Niemet ja saaret jakavat keiteleen kolmeen altaaseen. Kemijärven liimapuutehdas pahkakummuntie 199 98440 kemijärvi.

Karttapalvelusta löydät sekä sijainti että reittihaun. Se sijaitsee keski suomen maakunnan itärajalla pieneltä osin pohjois savon puolella. Keitele on kymijoen vesistön viitasaaren reitin suurin järvi keiteleen pituus on noin 85 kilometriä pinta ala hieman alle 500 neliökilometriä ja pinnan korkeus 99 5 metriä merenpinnan yläpuolella. Keitele järvi ja kuhnamo katso lisää kymijoen vesistö.

Alajärven saha pyhälahdentie 151 62730 alajärvi. Haku keitele vesistö kartta. Järviwiki on verkkopalvelu jota rakennetaan ja julkaistaan viranomaisten ja kansalaisten yhteistyöllä. Keiteleen höyläämö vesannontie 72600 keitele.

Keitele on melko iso 498 km järvi kymijoen vesistössä se on kooltaan keski suomen toiseksi suurin järvi päijänteen jälkeen. Keiteleen liimapuutehdas teollisuustie 72600 keitele. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan keitele karttahakuun. Kymijoen vesistö vesistöaluetunnus 14 on suomessa vesistöalue jonka laskujoki kymijoki laskee suomenlahteen.

Kalastuspaine on keiteleellä verraten vähäinen ja kalakannat hyvät. Sen sijaan rautalammin reitin piirissä oleva keiteleen kunta ei sijaitse lainkaan keitelejärven rannalla vaan välimatka on lyhimmiläänkin. Kanavahankkeen käynnisti liikenneministeri pekka vennamo syksyllä 1988. Keitele wood products oy.

Kolimajärvi keitele suomi kalastus kalapaikat kalapaikka kolimajärvi keitele suomi kalastus kalapaikat kalapaikka kalapaikat paikkakunnat järvet joet kalastus ja vuokramökit kolimajärvi keitele perustietoa maa. Järven rannalla sijaitsevat äänekosken ja viitasaaren kaupungit sekä konneveden ja vesannon kunnat. Kalastajalle kirkasvetinen keitele on monien mahdollisuuksien vesi. Järviwiki on myös meriwiki.

Veneenlaskupaikkoja on runsaasti. Keitele jakautuu kolmeen osaan. Keitele alkaa etelässä äänekoskelta ala keitele ja ulottuu pohjoisessa viitasaaren itäpuolelle ylä keitele. Keiteleen kanava yhdistää keiteleen ja päijänteen vesistöjä viitasaarelta jyväskylään se oli uitto ja veneilykäytössä 1994 2002.

Hän esitti vuoden viimeistä lisäbudjettia käsiteltäessä kanavan kannattavuudesta uudet laskelmat joiden mukaan 150 vuotta vireillä ollut hanke olisi kannattava. Vuokramökit keitele vesistön kunnat. Keitele on kirkasvetinen ja kalaisa järvi. Keitele järvi ja kuhankosken kanava katso lisää kuhnamo.

Täältä löytyy perustiedot kaikista vähintään hehtaarin kokoisista järvistämme ja valmiit työkalut joilla käyttäjät voivat jakaa muun muassa valokuvia ja havaintoja.

keitele järvi kartta Yla Keiteleen Ymparilennon Ilmakuvat Ksml Fi Blogit keitele järvi kartta Yla Keiteleen Ymparilennon Ilmakuvat Ksml Fi Blogit

keitele järvi kartta File Keitele Jarvi Png Wikimedia Commons keitele järvi kartta File Keitele Jarvi Png Wikimedia Commons


Post a Comment for "Keitele Järvi Kartta"