Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Soukka Espoo Kartta

Soukka espoo kartta

Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan soukka espoo kepo kartta karttahakuun. Olli parviainen piirsi suorakulmaista koordinaatistoa noudattavan asemakaavan över ja nedergårdin myymille maille joista osa alueiden nimet ylä ja ala soukka.

soukka espoo kartta Soukka Espoo Fi soukka espoo kartta Soukka Espoo Fi

Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan soukka espoo karttahakuun.

Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan yläkartanontie 26 soukan ostoskeskus 02360 espoo karttahakuun. Viimeisen jääkauden jälkeen alue oli kokonaan merenpinnan alapuolella. Soukka on vanhaa maankohoamisaluetta. Yläkartanontie 26 soukan ostoskeskus 02360 espoo kartta fonectan karttapalvelu fonecta fi reitit kartat.

Soukka on malliesimerkki 1960 luvun lopun lähiörakentamisesta. Kaupunginosan pohjoisosassa on kerrostalolähiö ostoskeskuksineen eteläosa on pientalovaltaista ja verraten metsäistä siellä sijaitsee muun muassa kasavuori jonka kalliotopografia on erittäin voimakas. Uusi ilmakuva julkaistu 10 2019 29 10 2019 9 41 karttapalvelussa on julkaistu päivitetty ilmakuva aineisto joka on kuvattu kesällä 2019. Sökö on espoon 33.

Kuva ala kattaa pks seudun lisäksi kirkkonummen ja keravan. 14 kohdetta 2 km. Kaupunginosa lounais espoossa suur espoonlahden alueella. Noin kahdeksan tuhannen asukkaan soukka on ilmeeltään heterogeeninen.

soukka espoo kartta Soukka Wikipedia soukka espoo kartta Soukka Wikipedia

soukka espoo kartta Nimitietoa Alueittain Espoo Fi soukka espoo kartta Nimitietoa Alueittain Espoo Fi


Post a Comment for "Soukka Espoo Kartta"