Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Turku Kaupunginosat Kartta

Turku kaupunginosat kartta

Turussa on 87 kaupunginosaa. Löydä haluamasi osoite helposti interaktiivisen turun kartan avulla.

turku kaupunginosat kartta Turun Suuralueet Wikipedia turku kaupunginosat kartta Turun Suuralueet Wikipedia

Naapurikaupunginosia ovat iv kaupunginosa.

Näytä kartalla ravintola apteekki lounas hotelli ruokakauppa kahvila. Kaupunginosassa sijaitseva kerttulinmäki ulottuu 27 metriä merenpinnan yläpuolelle. Kaupungin kartta jossa v kaupunginosa itäranta korostettuna. Näe turku myös satelliittikuvina.

Näytä kartalla haluamasi aineistot. Useimmilla niistä koetaan olevan ominaispiirteitä jotka useimmiten periytyvät alueen historiasta. Näytä kaikki vaiheet tulosta. Valitse käytettävä karttanäkymä esimerkiksi opaskartta tai ilmakuva.

Turun palvelualueet ja kaupunginosat 19 8 2013. Nykyään kaupunkia pidetään porttina länteen ja se onkin erittäin merkittävä. Napsauta valitse karttanäkymä välilehteä. Teksti on saatavilla creative.

Kaupungin kartta jossa i kaupunginosa korostettuna. Turkua pidetään suomen vanhimpana kaupunkina ja sen arvellaan syntyneen 1200 luvulla. Turun kartta suomen paras reittihaku ja ajo ohje. Valitse hiiren oikealla painikkeella avautuvasta pikavalikosta keskitä kartta tähän tai kaksoisnapsauta hiirellä kartan kohtaa johon haluat keskittää näkymän.

äidinkielenään suomea puhuu 84 4 kaupunginosan asukkaista ruotsia 11 9 ja muita kieliä 3 7. Sivua on viimeksi muutettu 21. 4 9 kaupunginosan väestöstä on alle 15 vuotiaita ja 18 1 yli 65 vuotiaita. Valitse avautuvista karttanäkymäruuduista haluamasi näkymä.

Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan turku karttahakuun. Turku future sports kaikkia liikuttava turku. Sen väkiluku on 6 291 2007. Turku oli myös suomen ensimmäinen pääkaupunki vuosina 1809 1812 ja aina 1840 luvulle saakka suomen suurin kaupunki.

Useimmilla niistä koetaan olevan ominaispiirteitä jotka useimmiten periytyvät alueen historiasta turun satama on turun keskustan suuralueeseen kuuluva kaupunginosa joka kattaa turun sataman satama alueen. öststranden on yksi turun keskustan numeroiduista kaupunginosista. Arvioitu matka aika matka. Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten.

Koko turku liikkuu syyskuussa. Kaupunginosa on suhteellisen tiheään asuttu. Polut reitit ja ladut. Turussa on 87 kaupunginosaa.

V kaupunginosa myös itäranta ruots. Paikkatietoanalyysi havainnollistaa tietoa jolla on sijainti pdf paikkatietoiskuja. Turun kaupunki sijaitsee varsinais suomen maakunnassa aurajoen suulla suomen lounaisrannikolla. Se sijaitsee nimensä mukaisesti aurajoen itäisellä rannalla eli eteläpuolella.

Vaikutus näkyy esimerkiksi katujen nimissä. Heinäkuuta 2020 kello 19 51.

turku kaupunginosat kartta Turun Kaupunginosat Wikipedia turku kaupunginosat kartta Turun Kaupunginosat Wikipedia

turku kaupunginosat kartta Turun Suuralueet Wikipedia turku kaupunginosat kartta Turun Suuralueet Wikipedia


Post a Comment for "Turku Kaupunginosat Kartta"