Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Riika Vanhakaupunki Kartta

Riika vanhakaupunki kartta

Koko alue on täynnä art noveau eli jugend tyylisiä rakennuksia monia upeita kirkkoja pieniä putiikkeja ja kahviloita sekä kauniita maisemia. Lentokoneella ja via balticaa pitkin autolla tai bussilla.

riika vanhakaupunki kartta Riika Kartta riika vanhakaupunki kartta Riika Kartta

Kaupungin ilmasto on kostea mantereinen.

Vanhakaupunki keskustan uusi osa ja alue jolla ovat rautatieasema stockmann ja keskustori muodostavat tienoon jolla riian matkalla tulee lähinnä seikkailtua. Suomesta riikaan pääsee mm. Sitä voi raahata hiirellä ja zoomailla kuten muitakin. Istahda viihtyisälle terassille ja nauti kupponen kahvia keskiaikaisessa tunnelmassa kiertele toreja ja tutustu paikallisiin.

Riian vanhakaupunki hurmaa kauneudellaan ja mielenkiintoisella historiallaan läpi vuoden mutta erityisesti kesäaikaan kaupunki hemmottelee matkailijaa. Joen toisella puolella olevat alueet jäävät lentoasemaa lukuun ottamatta valtaosalle kaupungissa vierailevista tuntemattomiksi mutta ne ovat viime vuosina parantuneet. Kaupungin ilmasto on kostea mantereinen. Riika on latvian pääkaupunki maan keskiosassa itämeren rannalla.

Riika on kätevästi jakautunut erilaisiin osiin joista vierailijalle merkityksellisimpiä ovat ydinkeskustan alueet. Riian vanhakaupunki on unescon maailmanperintökohde ja upea nähtävyys kaikkinensa. Kaupunki on myös tunnettu hyvistä shoppailumahdollisuuksistaan sekä. Riikassa on maailman suurin jugendtyylisten talojen alue ja sen historiallinen keskusta onkin unesco n maailmanperintölistalla.

Riikassa on maailman suurin. Täällä sijaitsevat asuintalokokonaisuudet ja sakraalirakennukset. Vanha riika on arkkitehtuurin ja vanhojen aikojen mestariteos. Riika on myös kohtuuhintainen ja monipuolinen kaupunki ruokiensa ja ravintoloidensa suhteen ja kaupungista saa niin tuttuja kuin vähän eksoottisempiakin ruokia.

Karttaan on merkitty riikan matkaajalle tärkeimmät paikat. Yahoon riika kartta on toimiva peruskartta. Sademäärä on kohtuullisen tasainen ympäri vuoden joskin talvikuukausina sade tulee yleensä lumena. Katso myös riikan nähtävyydet.

Siksi se onkin riian nähtävyyksistä tärkein. Niille jotka ovat riiassa ennenkin käy. Näe riika myös satelliittikuvina. Klikkaamalla ikoineita saat tarkempaa tietoa paikoista.

Tee siis kävelyretki jos toinenkin. Riika on latvian pääkaupunki maan keskiosassa itämeren rannalla. Talvilämpötilat ovat tyypillisesti 5 c tuntumassa ja kesäisin 18 c. Sademäärä on kohtuullisen tasainen ympäri vuoden joskin talvikuukausina sade tulee yleensä lumena.

Kartta on helppokäyttöisen tuntuinen ja riittävän tarkka. Helppokäyttöinen suomenkielinen riian kartta. Riika vanhakaupunki riian vanhankaupungin laidalla sijaitseva ruotsalainen portti muistuttaa ruotsalaisten ja hakkapeliittojen sotaretkestä. Map of riga yahoo matkustaminen riikaan.

Talvilämpötilat ovat tyypillisesti 5 c tuntumassa ja kesäisin 18 c. Yöelämä on riiassa rentoa ja kohtuuhintaista. Riiassa voi myös golfata saunoa tai pelata pakohuonepeliä tai muita pelejä eri puolilla keskustaa. Kauneimpia jugend rakennuksia löydät muun muassa doma laukums aukion kupeesta sekä alberta kadulta.

Katu on muuten nimetty kaupungin. Kartan voi kytkeä myös satelliittikuva tai hybridimoodiin mutta valitettavasti riika on edustettuna palvelussa vain varsin epätarkoilla satelliittikuvilla. Tässä osassa pohditaan mitä kaikkea riiassa voi tehdä. Luterilainen riian tuomiokirkko on mahtavan kokoinen baltian suurin mutta sisältä koruton.

Lisäksi riiassa on paljon balettia oopperaa klassisen musiikin konsertteja ja muita tapahtumia. Riika toivottaa vieraat tervetulleeksi monipuolisella kulttuuritarjonnallaan upealla historiallisella arkkitehtuurillaan kauniilla puistoillaan ostosmahdollisuuksillaan ja kansainvälisellä ilmapiirillään. Tiiviisti rakennetun vanhan kaupungin keskus on tuomiokirkon aukio. Nähtävyytenä ovat komeat urut.

Vanha riika on riian historiallinen ja maantieteellinen keskus daugava joen oikealla rannalla. Suosittuja nähtävyyksiä ovat riian tuomiokirkko kirkot sekä museot. Riian sydän on keskiaikainen vanha kaupunki vecrīga jossa sijaitsee myös suurin osa kaupungin hotelleista.

riika vanhakaupunki kartta Riika Wikimatkat riika vanhakaupunki kartta Riika Wikimatkat

riika vanhakaupunki kartta Riika Vanhakaupunki Euroopan Lentokentat riika vanhakaupunki kartta Riika Vanhakaupunki Euroopan Lentokentat


Post a Comment for "Riika Vanhakaupunki Kartta"