Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Otepää Kartta

Otepää kartta

Tietoa kartasta ja kartan käyttöehdot. 5 tähteä 4 tähteä 3 tähteä 2 tähteä 1 tähti.

otepää kartta Otepaa Emviesti 2006 August 30th 2012 Orienteering Map From Tero Linnainmaa otepää kartta Otepaa Emviesti 2006 August 30th 2012 Orienteering Map From Tero Linnainmaa

Valla territooriumil on valitsev vahelduv kupliline moreenmaastik suurte kuppelmägede ning rohkete järvedega ca 55.

Paikan päällä on puutarha maksuton yksityinen pysäköintialue ja terassi. Lomaillessasi otepäällä voit hyvinkin törmätä olympiamitalisteihin näiden kiitäessä ohitsesi päivittäisellä harjoittelukierroksellaan. Paikanna otepään hotellit kartalla suosion hinnan tai saatavuuden mukaan ja katso tripadvisorista arvosteluja valokuvia ja tarjouksia. Valla üldpindala on 217 km 2.

Helppokäyttöinen suomenkielinen viron kartta. Suurim neist on pühajärv. Kartta otep viro eesti viroweb matkailutietoa virosta. Otepään kunta muodostettiin vuoden 2017 kuntauudistuksessa yhdistämällä vanha otepään kunta ja sangasten kunta sekä iso osa paluperan ja pukan kunnista.

Kunta muodostuu otepään epäitsenäisestä kaupungista pukan ja sangasten. Kartta otepään alueella olevista hotelleista. William willa hotelli kohteessa otepää otepäässä sijaitsevalta william willalta on 3 2 km otepään seikkailupuistoon. Kunnassa on 6 637 asukasta 1 1 2018.

Otepää kaikki tarpeellinen tieto kohteesta. Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Otepäässä sijaitsevat hotellit lennot otepäähän sekä otepään säätietoja matkakuvia ja kokemuksia. 6 suosikkimme edullisin ensin tähtiluokitus ja hinta arviopisteet arvioiden määrä.

Valda ümbritsevad valga maakonnas palupera puka ja sangaste vallad võru maakonnas urvaste vald ja põlva maakonnas kanepi ja valgjärve vallad. Kõrgeimad tipud on. Kunta sijaitsee nelisenkymmentä kilometriä tartosta lounaaseen rajoittuen pohjoisessa elvan nõon ja kambjan kuntiin idässä kanepiin etelässä antslaan ja valgaan sekä lännessä tõrvaan. Otepää vald paikneb otepää kõrgustikul mille koguulatuseks on 1180 km 2.

Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Otepää vald asub valga maakonnas. Kartta ja kartalla näytetyt osoitteet perustuvat google maps aineistoon karttatiedot eivät viron osoitteiden ja paikannimien osalta ole aina täsmällisiä tilanne 4 3 2010. Otepää on yksi merkittävimpiä kaupunkeja viron historiassa sillä täällä vuonna 1884 virolaiset opiskelijat panivat alulle maan lipun ja tämä tapahtui pienessä 1600 luvulta peräisin olevassa kirkossa joka sijaitsee mäen päällä muutaman sadan metrin päässä turisti infosta.

Otepää tunnetaan ennen kaikkea hiihtokeskuksena ja siellä voi harrastaa murtomaahiihtoa ja laskettelua samoin kuin myös lumilautailua ja snowtubingia. Nukahtamisvaikeudet prinsessa kakku herkulliset frödinge kakut ovat löytäneet tiensä myös suomalaisten sydämiin. Näe viro myös satelliittikuvina.

otepää kartta Otepaa Apteekkarinmaki August 23rd 2012 Orienteering Map From Tero Linnainmaa otepää kartta Otepaa Apteekkarinmaki August 23rd 2012 Orienteering Map From Tero Linnainmaa

otepää kartta Otepaa Kaarikuu August 26th 2012 Orienteering Map From Tero Linnainmaa otepää kartta Otepaa Kaarikuu August 26th 2012 Orienteering Map From Tero Linnainmaa


Post a Comment for "Otepää Kartta"