Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vesistökartta App

Vesistökartta app

Katso näyttökuvia sovelluksesta maastokartat lue uusimpia asiakkaiden arvosteluja siitä ja vertaa sen luokituksia. Karttapaikalla voi selata maanmittauslaitoksen maastokarttoja ilmakuvia ja taustakarttoja erilaisin hakuehdoin.

vesistökartta app Maastokartat Apps On Google Play vesistökartta app Maastokartat Apps On Google Play

Tutustu karttaselaimeen sovelluskaupoissa klikkaamalla alla olevia ikoneita.

Suunnittele ja mittaa reittejä tai suunnista kohteeseen kätevillä työkaluilla. Paikanna sijaintisi tarkasti kartalle ja tallenna kiinnostavat kohteet helposti ja turvallisesti tiliisi. Avoimen tiedon keskus jyväskylän yliopisto. We would like to show you a description here but the site won t allow us.

Windows 8 10 työpöytäversion tuki jatkuu 3 2021 saakka lue lisää mukana 30 päivän maksuton kokeilujakso plus tilauksen toimintoihin. Kattavimmat vesistöjen syvyyskartat veneilyyn ja kalastukseen lemmikki ja henkilöpaikannus sekä paljon muuta. Karttapaikka on maanmittauslaitoksen ylläpitämä ja osoitteessa asointi maamittauslaitos fi tarjoama tietopalvelu. Suomen vesiteitä kartoitettiin jo 1600 luvulla maantieteellisten mittausten yhteydessä.

Suuremman huomion kohteeksi vesireitit tulivat isonvihan jälkeen 1720 luvulta eteenpäin. Kirjaudu tunnuksillasi tai luo tarvittaessa uusi karttaselain tili. Kokeilujakson jälkeen käyttö jatkuu maksuttomana jos et erikseen. Plus tilaajille on saatavilla lisää edistyneitä toimintoja ja aineistoja.

Merikartta aineistot kattavimmat syvyystiedot ja jatkuvasti ajantasaiset kiinteistötiedot mukana plus tilauksessa. Lataa karttaselain tarkimmat maasto meri ja kaupunkikartat kännykässäsi. Tutustu karttoihin ja ominaisuuksiin. Lataa tämä sovellus microsoft storesta windows 10 mobile windows phone 8 1 windows phone 8.

Karttaselain on saatavilla android ios ja windows 8 10 laitteille lisäksi voit käyttää karttaselaimen web versiota missä tahansa verkkoselaimessa. Karttaselain web käytä karttaselaimen web versiota kirjautumalla sisään. Tarkimmat maastokartat merikartat retkeilykohteet sekä selkeä kaupunkikartta kadunnumeroilla. Ilmainen versio sisältää maksuttomat maastokartat ilmakuva ja taustakartta aineistot sekä kiinteistötiedot.

Myös offline tilassa toimiva karttaselain maasto ja meri gps. Käytä karttaselainta nyt myös webissä ja synkronoi paikkamerkit ja reitit web ja mobiiliversion välillä.

vesistökartta app Veneilijan Navigointi Ja Karttaohjelma Loisto Navigointi vesistökartta app Veneilijan Navigointi Ja Karttaohjelma Loisto Navigointi

vesistökartta app Karttaselain Maastokartta Apps On Google Play vesistökartta app Karttaselain Maastokartta Apps On Google Play


Post a Comment for "Vesistökartta App"