Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kirgisian Kartta

Kirgisian kartta

Matkaseuraa käyttäjät menossa kirgisiaan. E toimii pöytätietokoneella tablet laitteella tai matkapuhelimella.

kirgisian kartta Kirgisia Wikipedia kirgisian kartta Kirgisia Wikipedia

Kirgisian kartat nettisovellukseksi gtk vie suomalaista geo osaamista niihin maihin joissa oma osaaminen ei ole vielä kirinyt samalle tasolle.

Vuoristojen vedet ovat vesivoiman lähde. Itsenäisyyden ajan kaksi ensimmäistä presidenttiä joutuivat eroamaan kansan tyytymättömyyden. Maatalousmaasta suurin osa on laitumena kesäaikaan karjaa. Kirgisia myös kirgistan tai kirgisistan eli кыргызста н virallisesti kirgisian tasavalta on sisämaavaltio keski aasiassa.

Kirgistan itsenäistyi neuvostoliiton hajotessa. Kirgisia kyrgyz republic kirgisian lippu kirgisia myös kirgistan tai kirgisistan eli кыргызста н virallisesti kirgisian tasavalta on sisämaavaltio keski aasiassa. Kartta kirgisia kyrgyz republic maa aasia kirgisia. Tärkeää projekteissa on kouluttaa kohdemaan asiantuntijoita niin että valmius jatko opiskeluun on vahva.

Kirgisia wikiwand kirgisia maita ja kansoja. Kaikkiaan maatalousmaata on 56 metsää 4 6 maan pinta alasta. 1 259 700 talasin alue. February 21 2020 at 4 20 pm.

43 100 470 100 narynin alue. Yksikään napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä kirgisiassa. File kyrgyzstan 1996 cia map. Sen rajanaapurit ovat kiina kazakstan tadžikistan ja uzbekistan.

Ilmoita siitä muille voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten. Kirgisia wikiwand kirgisian kartta värityskuva. Suunnittelija harri issakainen on mukana kahdessa hankkeessa joissa aikanaan neuvostoliittoon kuuluneissa kirgisiassa ja tadžikistanissa vahvistetaan tiedonhallintaosaamista. 275 700 ošin alue.

Kirgistan itsenäistyi neuvostoliiton hajotessa. Luettelo kirgisian kaupungeista wikipedia kirgisia yle fi. Nimi tyyppi hallintokeskus pinta ala km 2 väkiluku 1 1 2016 batkenin alue. 958 500 issuk kulin alue.

Kirgiia rajautuu kazaktanita pohjoiea kiinata itään tadžikitanita etelää ja uzbekitaniin länneä. Kirgisian kartta 1996 kirgisiassa on 7 aluetta ja kaksi hallinnollisesti alueisiin rinnastettavaa kaupunkia šaar. Wikimedia commons kirgisia risteyksessä. Maan etelä ja pohjoisosan välillä on etnisiä jännitteitä jotka ovat aika ajoin purkautuneet levottomuuksiksi.

Kiinan ja kirgisian rajalla on 3 752 metrin korkeudessa torugartinsola jonne suunnitellaan kiinan ja kirgisian yhdistävää rautatietä. Google earth on ilmainen googlen ohjelma jonka avulla voit tutkia atelliittikuvia jotka näyttävät kirgiian ja koko aaian kaupungit ja maiemat fantatiilla ykityikohdilla. Kirgisia wikiwand kirgisia yle fi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Korkein kohta on džengiš tšokusu entinen pik pobedi 7 439 metriä. Hae osoitetta kohdetta tai reittiohjeita. Valtioiden paperimuotoiset kartta aineistot digitoidaan ja. Sen rajanaapurit ovat kiina kazakstan tadžikistan ja uzbekistan.

Tienšanin vuoristo ulottuu koko maahan. Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Oletko sinä vieraillut kirgisiassa. Maan etelä ja pohjoisosan välillä on etnisiä jännitteitä jotka ovat aika ajoin purkautuneet levottomuuksiksi.

Viljelymaata on seitsemän prosenttia pinta alasta. Monien alueiden kuvat ovat riittävän ykityikohtaiia jotta voit nähdä taloja ajoneuvoja ja jopa ihmiiä.

kirgisian kartta File Kyrgyzstan 1996 Cia Map Jpg Wikimedia Commons kirgisian kartta File Kyrgyzstan 1996 Cia Map Jpg Wikimedia Commons

kirgisian kartta Kirgisia kirgisian kartta Kirgisia


Post a Comment for "Kirgisian Kartta"