Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kartta Helsingin

Kartta helsingin

Tässä kaupungissa yhdistyy kansainvälisen metropolin ilmapiiri pienen kaupungin viihtyisyyteen ja sen pinta ala on 715 48km2 672 08km2 kaupunkialue. Kartat ja turisti informaatio suomen kaupungeista kylistä ja asutuksista.

kartta helsingin Helsingin Seudun Opaskartta kartta helsingin Helsingin Seudun Opaskartta

Palvelusta löytyy useita eri pohjakarttoja.

Toistaiseksi 50 ja 60 luvun karttana on vuoden 1949 kartta. Palvelun kautta voi etsiä tietoja mm. Opaskartta kantakartta kiinteistökartta ortoilmakuvat sekä myös laaja kokoelma historiallisia karttoja ja ilmakuvia. Find local businesses view maps and get driving directions in google maps.

Palvelussa julkaistaan sekä kaupungin eri toimialojen ylläpitämiä että ulkopuolisia aineistoja. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan helsinki karttahakuun. Näytä kaikki vaiheet tulosta. Helsinki on maan pääkaupunki ja samalla suurin kaupunki koko maassa.

Mobiiliversiossa kaikki toiminnallisuus ei välttämättä ole vielä käytettävissä. Helsingin kaupungin asukasluku oli 629 512 pääkaupunkiseudun 1 231 000 ja uudenmaan yli 1 4miljoonaa maaliskuussa 2016 mikä tekee siitä suomen väkirikkaimman kunnan ja kaupunkialueen. Helppokäyttöinen suomenkielinen helsingin kartta. Arvioitu matka aika matka.

Näytä kartalla ravintola apteekki lounas hotelli ruokakauppa kahvila. Näe helsinki myös satelliittikuvina. Palvelu saatavilla joka. Tämä sivu esittelee helsingin historiaa kuvien videoiden ja karttojen muodossa.

Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten. Helsinki on suomen pääkaupunki ja sen suurin kaupunki joka perustettiin vuonna 1550. Ilmakuva on käytettävissä alkaen vuodesta 1930. Vuoden 1900 kartan taustalla näkyy seuraavan vuosikymmenen kartta koska osa kuvista sijoittuu kartan ulkopuolelle.

Mittaa matkaa ohje ohjeita. Kiinteistöistä rakennuksista kaavoituksesta sekä esimerkiksi ympäristöä koskevia tietoja. Pääkaupunkiseudun asukasluku on 1 268 296 mikä tekee siitä suomen väkirikkaimman kaupunkialueen sekä maan tärkeimmän politiikan koulutuksen. Helsingin kaupungin karttapalvelu on internetkarttaportaali jonka kautta pääsee selaamaan useiden hallintokuntien kartta ja paikkatietoaineistoja.

Se sijaitsee etelä suomessa uudenmaan maakunnassa suomenlahden rannalla. Vuonna 2018 helsingin asukasluku oli 648 650.

kartta helsingin Mita Helsingin Vaalitulokset Kertovat Aluenakokulmasta Kvartti kartta helsingin Mita Helsingin Vaalitulokset Kertovat Aluenakokulmasta Kvartti

kartta helsingin Helsingin Kartta 17 Map City Photo Aerial kartta helsingin Helsingin Kartta 17 Map City Photo Aerial


Post a Comment for "Kartta Helsingin"