Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Roudan Syvyys Kartta

Roudan syvyys kartta

Valitse listasta tai kartasta se alue jonka routatietoja haluat tarkastella. Roudan syvyys vaihtelee huomattavasti riippuen maaperästä ja lumen syvyydestä.

roudan syvyys kartta Roudan Syvyys roudan syvyys kartta Roudan Syvyys

Save this pdf as.

Ne voivat poiketa mahdollisista havainnoista. Ne voivat poiketa mahdollisista havainnoista. Roudan seuranta asemat painorajoitussuunnittelun tukena. Roudan syvyys sisältösivu julkaistu.

Jos routa ei ehdi kesän aikana kokonaan sulaa sitä kutsutaan ikiroudaksi pysyvä routa peittää noin 20 maapallon maapinta alasta. Download roudan seuranta asemat painorajoitussuunnittelun tukena download document. Roudan syvyys sisältösivu julkaistu. Seuranta jatkuu loppuvuodesta 2020.

Tietosisällön sivustolle tuottavat suomen ympäristökeskus ilmatieteen laitos ja tulvakeskus yhteispalveluna yhteistyössä vesialan asiantuntijaorganisaatioiden kanssa. Roudan syvyyden mittauksia tehdään kuukauden 6 16. Word png txt jpg. Px aloita esitys sivulta.

Vesi fi on vesiaiheisen tutkitun tiedon lähde joka palvelee niin kansalaisia kuin eri alojen asiantuntijoitakin. Arvot ovat tarkistamattomia joten niihin voi tulla muutoksia. 19 1 2016 klo 11 04 päivitetty 19 1 2016 klo 11 11. Keskimäärin roudan syvyys on alhaisinta pohjois karjalassa ja kainuussa.

Vesitilanne roudan syvyys roudan syvyys huomaa että kartta esittää vesistömallin laskemia arvoja. Roudan syvyys huomaa että kartta esittää vesistömallin laskemia arvoja. Vesitilanneasiantuntijat ja yhteystiedot. Roudan syvyys vaihtelee runsaasti.

Roudan syvyys huomaa että kartta esittää vesistömallin laskemia arvoja. Routa enää pohjois lapissa. Roudan syvyyshavainnot ely keskuksittain lisätietoja. Valitse listasta tai kartasta se alue jonka routatietoja haluat tarkastella.

Routa sulanut koko maasta 10 7. Korkeista pintavesistä johtuen on keväällä odotettavissa vaikeaa kelirikkoa. Roudan syvyys talvena 2017 2018. Ne voivat poiketa mahdollisista havainnoista.

Teknillinen korkeakoulu roudan seuranta asemat painorajoitussuunnittelun tukena diplomityö marko kelho teknillisen korkeakoulun rakennus ja ympäristötekniikan koulutusohjelmassa professori terhi. Yle jyrki utriainen. Jaa artikkeli facebookissa 11. Routa on jäätynyttä maavettä tyypillinen roudan syvyys suomessa on talvisaikaan 0 200 cm.

Kartta on linkki vesistöennusteisiin 26 08 2020. Routiminen eli roudan kosteuden kasvu johtuu maaperän kapillaarisesta imusta ja on merkittävä yleensä silttimaalajeilla karkeammassa maa aineksessa kapillaarinen imu on pientä kun taas savipitoisessa maassa imu on voimakasta mutta virtausnopeus niin pieni. Routa sulanut koko maasta 10 7 routa on sulanut kaikilta havaintoasemilta.

roudan syvyys kartta Ymparisto Vesitilanne Roudan Syvyys roudan syvyys kartta Ymparisto Vesitilanne Roudan Syvyys

roudan syvyys kartta Thermisol Hyva Tietaa roudan syvyys kartta Thermisol Hyva Tietaa


Post a Comment for "Roudan Syvyys Kartta"