Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Turku Kartta Ilmakuva

Turku kartta ilmakuva

Suomen ilmakuva oy on toiminut jo yli 30 vuotta. Palvelun ylläpitäjä ei takaa palvelussa olevien aineistojen ja toimintojen virheettömyyttä oikeellisuutta täsmällisyyttä tai luotettavuutta.

turku kartta ilmakuva Historiallisten Karttojen Jaljennokset Turku Fi turku kartta ilmakuva Historiallisten Karttojen Jaljennokset Turku Fi

Näytä kartalla haluamasi aineistot.

Oli mielenkiintoista joten ensinnäkin ajattelin jakaa tämän mutta muutenkin voisi olla kiva keskustella turun paikallishistoriasta ja miettiä miten turku on muuttunut vaikka jostain 70 luvusta. Https rekisteri turku fi luparekisteri varauspalvelu tilauspalvelu palautepalvelu karttapalvelu laatimispäivämäärä 29 5 2012 päivitetty 30 3 2016. Napsauta valitse karttanäkymä välilehteä. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan turku karttahakuun.

Kohdista kartta kirjoittamalla osoite ja paina kohdista osoitteeseen. Arvioitu matka aika matka. Kuva arkistomme kattaa kuvia suomesta 1950 luvulta alkaen käsittäen yhteensä yli 4 miljoonaa kuvaa luovutettua karjalaa myöten. Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten.

Tämän jälkeen paina vielä hae kuvia. Karttapalvelusta löydät sekä sijainti että reittihaun karttapalvelusta löydät sekä sijainti että reittihaun fonecta fi suomen kartta karttahaku karttapalvelu reittikartta reittihaku välimatkat. Valitse hiiren oikealla painikkeella avautuvasta pikavalikosta keskitä kartta tähän tai kaksoisnapsauta hiirellä kartan kohtaa johon haluat keskittää näkymän. Yo kylä itäkin vasta rakenteilla caribiaa ei näy.

Luo tarinoita ja karttoja. Kirjautuneena käyttäjänä voit tarkistaa täällä käyttäjätietosi sekä omat kohteesi karttanäkymäsi upotetut karttasi indikaattorisi analyysisi ja aineistosi. Palvelun jatkuva saatavuus ja katkoton toiminta ei myöskään ole taattua. Pienikin kartan siirto tai uudelleen kohdistaminen saattaa tuottaa uusia kuvia.

Kuvaustoimintamme on alan yrityksistä maan laajinta. Näytä kaikki vaiheet tulosta. Oma lapsuudenkotini on tuossa vasta rakenteilla vaikka naapuritalo onkin jo pystyssä. Fonectan karttapalvelu on laadultaan ja toiminnoiltaan erinomainen.

Olemme iloisia voidessamme edelleen tarjota asiakkaillemme laadukkaita tuotteita ympäri suomea. Haku näyttää enintään 300 kuvaa näkyvän kartan alueelta. Klikkaa kamerakuvaketta saadaksesi kuvan näkyviin. Turun ja kaarinan alueilla on vuoden alussa otettu käyttöön uusin ilmakuva aineisto.

Voit zoomata tai kohdistaa kartan uudelleen jonka jälkeen paina uudestaan hae kuvia. Valitse käytettävä karttanäkymä esimerkiksi opaskartta tai ilmakuva. With creation tools you can draw on the map add your photos and videos customize your view and share and collaborate with others. Kesän 2015 kuvat ovat pikselikoossa 10.

Näytä kartalla ravintola apteekki lounas hotelli ruokakauppa kahvila. Yllä linkkaamani ilmakuva on itselleni vanhana runosmäkeläisenä aika mielenkiintoinen koska runosmäki on vasta rakenteilla. Valitse avautuvista karttanäkymäruuduista haluamasi näkymä. Turku pyrkii tarjoamaan mahdollisimman tuoretta aineistoa mutta myös vanhempia ilmakuvia on nähtävillä opaskarttapalvelussa.

Palvelun tarjoajalla on oikeus ilman erillistä ilmoitusta muuttaa palvelua tai ottaa se tai sen osa pois. Tai voit kohdistaa tai zoomata kartan haluamaasi paikkaan ja.

turku kartta ilmakuva Vanhat Turkulaiset Kartat Ilmakuvat Ja Paikallishistoria Turku turku kartta ilmakuva Vanhat Turkulaiset Kartat Ilmakuvat Ja Paikallishistoria Turku

turku kartta ilmakuva Vanhoja Turun Karttoja Suomikuva Fi turku kartta ilmakuva Vanhoja Turun Karttoja Suomikuva Fi


Post a Comment for "Turku Kartta Ilmakuva"