Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ilmakuva Kartta

Ilmakuva kartta

Ilmakuva aineisto perustuu valtakunnallista kartantuotantoa varten tehtyihin ilmakuvauksiin. With creation tools you can draw on the map add your photos and videos customize your view and share and collaborate with others.

ilmakuva kartta Ilmakuva Kadut Kartat Ja Liikenne Oulun Kaupunki ilmakuva kartta Ilmakuva Kadut Kartat Ja Liikenne Oulun Kaupunki

Näe suomi myös satelliittikuvina.

Luo tarinoita ja karttoja. Näytä maanpinnan alapuoliset kohteet. Kiinteistötunnukset ja kiinteistörajat perustuvat kiinteistörekisteriin. X pikseliä kopioi alla oleva sivulle jonne haluat lisätä upotuksen.

Kirjautuneena käyttäjänä voit tarkistaa täällä käyttäjätietosi sekä omat kohteesi karttanäkymäsi upotetut karttasi indikaattorisi analyysisi ja aineistosi. Rinnevarjostus on harmaasävykuva joka esittää maaston korkeusvaihteluja. Ilmakuvista jatkojalostetaan mittatarkkoja kuvia joita kutsutaan ortokuviksi. Kiinteistöjaotus on suuntaa antava.

We would like to show you a description here but the site won t allow us. Fonectan karttapalvelu on laadultaan ja toiminnoiltaan erinomainen. Lähestymiskartta kartalla nyt työkalurivi mittaa nimet jne linkki täyteen karttapalveluun upotuksen koko. Karttapalvelusta löydät sekä sijainti että reittihaun karttapalvelusta löydät sekä sijainti että reittihaun fonecta fi suomen kartta karttahaku karttapalvelu reittikartta reittihaku välimatkat.

Kiinteistön tarkka alueellinen ulottuvuus selviää toimitusasiakirjoista ja maastosta. Näytä kartalla haluamasi aineistot. Aineisto näkyy vain tarkimmilla mittakaavatasoilla. Valitse avautuvista karttanäkymäruuduista haluamasi näkymä.

Valitse vähemmän aineistoja piirrä vähemmän kohteita kartalle tai lyhennä kommenttia. Ylikirjoita nykyinen luo uusi sulje luo tila. Ilmakuva on lentokoneesta otettu kuva maastosta. Ilmakuvia on alueesta riippuen saatavilla 1930 luvulta lähtien.

Valitse käytettävä karttanäkymä esimerkiksi opaskartta tai ilmakuva. Valitse hiiren oikealla painikkeella avautuvasta pikavalikosta keskitä kartta tähän tai kaksoisnapsauta hiirellä kartan kohtaa johon haluat keskittää näkymän. Kuvat ovat kartoituskäyttöön soveltuvia pystykuvia. Napsauta valitse karttanäkymä välilehteä.

Kartta ja paikkatietojen rajapintapalvelut. Ilmakuvan voi hankkia mustavalkoisena värillisenä tai väri infrana. Linkki on liian pitkä. Tallenna sulje title.

Piirrä maaston päälle piirrä 3d mallien päälle piirrä molempien päälle tallenna sulje ladataan. Haluatko tallentaa kartan tilan. Löydä haluamasi osoite helposti interaktiivisen suomen kartan avulla.

ilmakuva kartta Ilmakuva Ja Kartta ilmakuva kartta Ilmakuva Ja Kartta

ilmakuva kartta Katsele Ja Lataa Karttoja Maanmittauslaitos ilmakuva kartta Katsele Ja Lataa Karttoja Maanmittauslaitos


Post a Comment for "Ilmakuva Kartta"