Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Turun Saariston Rengastie Kartta

Turun saariston rengastie kartta

Houtskari iniö korppoo kustavi nauvo taivassalo merimaskun teersalon reitti kustavintien reitti. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan turunmaan saaristo karttahakuun.

turun saariston rengastie kartta Saariston Rengastie Visit Parainen turun saariston rengastie kartta Saariston Rengastie Visit Parainen

Varaa hotelli tai huoneisto.

Voit zoomata ja liikuttaa karttaa mielesi mukaan. Voit tutustua turun saariston paikkakuntien palveluihin klikkaamalla linkkejä alla. Kuljetus savolainen hiittisten ja rymättylän reitit ferryway nauvon eteläinen ja poikittainen reittialue houtskarin ja iniön reittialueet. Rengastien kulkija siirtyy saarelta saarelle välillä siltoja pitkin välillä maantielauttojen lossien ja yhteysalusten kyydillä.

250km josta 220km ajomatkaa lauttoja. Saariston rengastie tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua turun saaristoon. Koko kiertomatkan voi tehdä kesäkuukausien aikana vähintäänkin kesäkuun alusta elokuun loppuun saakka. Reitti lähtee turun tuomiokirkolta tietä 110 kaarinaan.

Sieltä se jatkuu saaristotietä tie 180 pitkin paraisille ja lillmälön lauttarantaan lyhyen lauttamatkan jälkeen saavutaan aitoon saaristopitäjään nauvoon. Saariston rengastien kartta. Saariston rengastien reitti turun saaristossa myötäpäivään saaristotien kautta. Alukseen mahtui kerrallaan jopa 7 autoa joista pari linja autoa.

Kaikki ahvenanmaan saaristolautat ovat maksullisia. Kulje autolla tai bussilla pyöräile tai vaella voit itse valita. Auki 1 6 30 8 2020 4 6 9 11 13 9 18 20 9. Koti suomi kotimaan parhaat matkakohteet saaristomeri nämä ovat turun saariston parhaat kohteet saariston rengastie parhaat vinkit matkalle.

Autolla kierrät rengastien jopa päivässä mutta miksi kiirehtiä näin ihanissa maisemissa. Suurelle rengastielle pituutta kertyy noin 200 km josta lähes neljännes on lauttakyytejä. Turun saariston maksulliset lauttareitit on merkitty punaisilla tekstilaatikoilla ja maksuttomat keltaisin ja valkoisin tekstilaatikoin. Alusten nimet ovat valkoisissa tekstilaatikoissa sijoitettuna reittilinjan päälle.

Saariston lautat lossit yhteysalukset ja ahvenanmaan lautat. Turun saariston ensimmäinen autolautta m s fix aloitti liikenteen paraisten sattmarkin ja prostvikin välillä vuonna 1950. Saariston rengastie noin 250 kilometrin matkalla näet 12 siltaa yhdeksän lossia ja lauttaa sekä monta hienoa saaristopitäjää. Aluksen entinen nimi oli s s pargas ja se oli muutettu matkustajahöyrylaivasta autolautaksi.

Paikanna sijaintisi valitse kulkumuoto ja löydä lähimmät lauttalähdöt rengastiellä. Lue lisää saariston rengastiestä. Pienen rengastien pituus on vastaavasti noin 120 km. Saariston rengastie tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua turun saaristoon ilman omaa venettä.

Laadukkaat palveluyritykset ovat merkitty vihreillä tekstilaatikoilla ja paikkakuntien nimet ovat merkattu ruskeilla tekstilaatikoilla. Linkkejä klikkaamalla pääset lukemaan lisää kartan näyttämistä kohteista. Saariston rengastie on täynnä nähtävää koettavaa ja tekemistä. Saariston rengastien parhaat nähtävyydet ravintolat ja majapaikat kartalla.

Saariston rengastie lue lisää saariston rengastiestä. Saariston rengastie on tuonut nämä pitäjät ja paikkakunnat kaikkien matkailijoiden ulottuville. Rengastien kulkija siirtyy saarelta saarelle välillä siltoja pitkin välillä maantielauttojen lossien ja yhteysalusten kyydillä.

turun saariston rengastie kartta Saariston Rengastie Saariston Rengastien Ja Ahvenanmaan Saariston Lautat Ja Palvelut turun saariston rengastie kartta Saariston Rengastie Saariston Rengastien Ja Ahvenanmaan Saariston Lautat Ja Palvelut

turun saariston rengastie kartta Saariston Rengastie Lautta Net turun saariston rengastie kartta Saariston Rengastie Lautta Net


Post a Comment for "Turun Saariston Rengastie Kartta"