Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Barcelona Kartta Nähtävyydet

Barcelona kartta nähtävyydet

Suurimmat erot ovat vanhojen osien ciutat vella ja niitä uudempien osien kuten eixamplen ja barcelonetan välillä. Tärkeimmät nähtävyydet ja museot löytyvät myös kartalla.

barcelona kartta nähtävyydet Barcelona Matkaopas Tripsteri Barcelona barcelona kartta nähtävyydet Barcelona Matkaopas Tripsteri Barcelona

Barcelonan 11 tärkeintä nähtävyyttä.

Barcelonan valttikortteihin kuuluvat sen miellyttävä ilmasto keskustasta alkavat hiekkarannat huippuluokan museot unohtumattomat nähtävyydet ylittämätön kulttuurielämä monipuoliset ostospaikat ja vertaansa. Katedraali tunnetaan myös keskeneräisyydestään. Se on yksi kuuluisimmista temppeleistä maailmassa ja barcelonan kuuluisin maamerkki. Sagrada familia on antoni gaudin kuuluisin projekti.

Barcelona espanja parhaat top 10 nähtävyydet. Barcelona espanja photo credits. Roblisameehan distribution license for the photo. Sopii sadepäiviin kukkarolle sopiva soveltuu pariskunnille maksuton sisäänpääsy soveltuu suurille ryhmille sopii lapsille häämatkakohde kätketyt helmet sopii seikkailunhaluisille seikkailunhaluisille retket ja aktiviteetit kohteessa barcelona yöelämä kohteessa barcelona nähtävyydet ja maamerkit kohteessa barcelona kylpylät ja hyvinvointi kohteessa barcelona ulkoilma aktiviteetit kohteessa barcelona shoppailu kohteessa barcelona ruoka ja juoma kohteessa barcelona hauskanpito ja.

Sagrada família la rambla parc guëll barri gòtic vanhakaupunki el palau de la música catalana tibidabo kukkula montjuïc etusivu. Fc barcelona museum camp nou. Se on yksi euroopan tunnetuimpia suosituimpia ja pidetyimpiä kaupunkeja ja se on kaikin tavoin ihanteellinen vierailupaikka. Koillis espanjassa välimeren rannikolla sijaitseva katalonian pääkaupunki barcelona ranskaksi barcelone on espanjan toiseksi suurin kaupunki noin 1 6 miljoonalla asukkaallaan.

Barcelona on täynnä upeita rakennuksia ja näyttävää arkkitehtuuria. La sagrada familia on vaikuttava katedraali jonka on suunnitellut arkkitehti antoni gaudí. Picasson elämäntyölle omistettu museo. Katalonian pääkaupunki ja espanjan toiseksi suurin kaupunki barcelona on aina ajankohtainen ja mielenkiintoinen lomakaupunki.

Goottilainen kortteli on barcelonan vanhakaupunki. Oman lisänsä barcelonaan tuovat myös tunnetut kadut joita ovat. Taikalähde rakennettiin 1929 maailman näyttelyä varten. Museu picasso c montcada 15 19.

Barcelonan suosituin museo jossa on suuri kokoelma picasson töitä. Goottilainen kortteli ulottuu katalonian aukiolta plaça catalunya rannikolle katujen la rambla ja via laietana välillä. Barcelona nähtävyydet la pedrera elokuuta 17 2009 la pedrera casa milà carrer de provença 261 08008 barcelona. Barcelonan suosituin kirkko ja turistikohde.

Kartta barcelonan alueella olevista hotelleista. Täällä on myös paljon museoita joissa kannattaa käydä. Keskustan eri osat poikkeavat toisistaan arkkitehtuuriltaan ja historialtaan ja kaupungin katuja mittaillessa pääsee tutustumaan melkoiseen kokoelmaan erilaista arkkitehtuuria ja suunnittelua. La sagrada familia church.

Paikanna barcelonan hotellit kartalla suosion hinnan tai saatavuuden mukaan ja katso tripadvisorista arvosteluja valokuvia ja tarjouksia. Barcelona on suuri kaupunki jota on hyvä lähestyä alueittain ja kaupunginosittain. Barcelonan turistineuvonta sijaitsee placa de catalunyalla puhelin 906 30 12 82. Nähtävyydet katso barcelonan kuuluisimpien nähtävyyksien sijainti kartalta.

Kortteli sijaitsee kaupungin keskustassa.

barcelona kartta nähtävyydet Barcelona Nahtavyydet Kartalla Google My Maps barcelona kartta nähtävyydet Barcelona Nahtavyydet Kartalla Google My Maps

barcelona kartta nähtävyydet Barcelonan Tarkeimmat Nahtavyydet barcelona kartta nähtävyydet Barcelonan Tarkeimmat Nahtavyydet


Post a Comment for "Barcelona Kartta Nähtävyydet"