Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tromssan Kartta

Tromssan kartta

Tromssa tromsø tromssa on kaupunki norjassa. Kaupunki sijaitsee 70 pohjoista leveyttä.

tromssan kartta Tromssan Laani Wikipedia tromssan kartta Tromssan Laani Wikipedia

Tromssan kaupunki perustettiin 1794 mutta ensimmäinen kirkko on rakennettu jo 1252.

Tromssa on norjan 8. Kartta tromssa tromsø maa eurooppa norja tromssan lääni tromssa tromssa. Kesällä 2013 lomailimme pohjois norjassa ja teimme päiväpatikoinnin tromssan läänissä sijaitsevan lyngenin niemimaan pohjoisosaan. Kartta tromssan alueella olevista hotelleista.

Lyngen pohjois norjan alpit lyngenin niemimaan vuoret ovat jylhiä. Matkaseuraa käyttäjät menossa tromsöön. Kohteenamme oli erikoisen värinen jäätikköjärvi blåvatnet. Troms fylke pohjoissaameksi romssa fylka kveeniksi tromssan fylkki on norjan lääni maan pohjoisosassa pohjois norjan alueella.

Alueelle pääsee kun kääntyy jaegervatnetin jälkeen fv312 tielle kohti russelvia. Tromssan matkailu tromssan hotellit aamiaismajoitus tromssassa tromssa. Se on myös pohjois norjan ja tromssan läänin pääkaupunki. Lyngenin pitkulaista niemimaata hallitsee lähes kahden kilometrin korkeuteen kohoava vuoristo lyngenin alpit.

Tromssa on tunnettu kahvilakulttuuristaan ja monesti kaupunkia. Ilmasto tromssassa on golf virran ansiosta miellyttävä. Ilmoita siitä muille voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten. Kaupungin pinta ala on 2 558 km ja väestöntiheys 24 2 as km.

Lyngen on varsinkin suomalaisten vapaalaskijoiden keskuudessa. Paikanna tromssan hotellit kartalla suosion hinnan tai saatavuuden mukaan ja katso tripadvisorista arvosteluja valokuvia ja tarjouksia. Oikeastaan haluaisin lofooteille kun muistaakseni midsummer juoksu juostaan siellä. Sodasta tromssa säästyi ainoana pohjois norjan kaupunkina ilman vahinkoja.

Se on myös pohjoismaiden suurin napapiirin pohjoispuolella oleva kaupunki. Esimerkiksi talvella lämpötila ei juuri koskaan laske edes 15 asteeseen. Tromssan satama onkin norjan suurimpia risteilijäsatamia johon pysähtyy yli 100 risteilijää vuosittain. Pian tie ylittää botnelva joen jonka jälkeen tien oikealla puolella on.

Natsi saksan valloitettua etelä norjan toisessa maailmansodassa tromssa toimi vapaan norjan pääkaupunkina muutaman viikon ajan. Asukkaita tromssassa on 70 358 1 1 2013. Tromssan läänin blåvatnet 15 4 2014 0 comments in retkipaikka by ulla moilanen. Kesäisin lyngenissä vaelletaan kalastetaan ja kiipeillään talvisin lasketellaan.

Lyngen pohjois norjan alpit. Se sijaitsee norjanmeren rannikolla napapiirin pohjoispuolella ja rajautuu idässä finnmarkin lääniin sekä etelässä suomeen ruotsiin ja nordlandin lääniin sen hallinnollinen keskus on tromssa läänissä on 164 330 asukasta vuonna 2016 ja sen pinta ala on 25 862 92 neliökilometriä. Hildaweges photography shutterstock. Lomapaketit lentoja tromssaan nähtävää ja koettavaa tromssassa valokuvia tromssasta tromssan kartta hotellit kaikki tromssan hotellit tromssan hotellitarjoukset viime hetken hotelleja tromssassa hotellityypin mukaan hotelliluokituksen mukaan hotelliketjun mukaan suositut palvelut tromssa.

1800 ja 1900 luvun vaihteessa alueen suomalais ja saamelaisyhteisöt joutuivat rajun norjalaistamisohjelman kohteeksi. Kvaløya ringvassøya ja sommarøy. Kaupungin väkimäärä on kasvanut voimakkaasti 1960 luvulta asti. Suositut luokat lähellä lentoasemia.

Tromssassa toimii myös meribiologinen tutkimusasema ja revontuliobservatorio. Hae osoitetta kohdetta tai reittiohjeita. Tromssassa toimii yli 10 000 opiskelijan yliopisto mikä tekee kaupungista nuorekkaan ja vilkkaan. Sieltä laskeutuisin sitten.

tromssan kartta Kolmen Suomalaisen Laskijan Kohtalonhetki Norjassa Nrk Kadonneita Ei Paasta Etsimaan Tanaan Yle Uutiset Yle Fi tromssan kartta Kolmen Suomalaisen Laskijan Kohtalonhetki Norjassa Nrk Kadonneita Ei Paasta Etsimaan Tanaan Yle Uutiset Yle Fi

tromssan kartta Tromssan Laani Wikipedia tromssan kartta Tromssan Laani Wikipedia


Post a Comment for "Tromssan Kartta"