Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sambia Kartta

Sambia kartta

Maan kehitystä hidastaa vakava aids tilanne. Sambian kallioperä on monimuotoinen sillä sen alueelle ulottuu kallioperän rakenteita neljästä eri.

sambia kartta Luettelo Sambian Kaupungeista Wikipedia sambia kartta Luettelo Sambian Kaupungeista Wikipedia

Matalin kohta on sambesijoessa 329 metriä merenpinnasta.

Mikä on sambian pääkaupunki. Greeks in zambia wikipedia lusakan sambia kartta kartta lusakan sambia itä afrikka ja sambia wikipedia ndola sambia kartta kartta ndola sambia itä afrikka ja afrikan sambia vikipeedia vaba entsüklopeedia ndola sambia kartta kartta ndola sambia itä afrikka ja afrikan zambia simba experience kartta sambia maakunnissa sambian kartta maakunnissa itä zambia kartta sambia landkarte tapetti pixers elämme. Yk n vuosituhattavoitteet tältä sivulta löydät arvot maalle sambia koskien kaikkia indikaattoreita viimeisin raportoitu vuosi. Zambia is the 30th largest country covering 290 587 square miles 752 618 square kilometers but is not nearly as large in terms of its population.

Tällä noin 14 miljoonan asukkaan maalla on yhteistä rajaa kahdeksan valtion kanssa. Sambian korkein kohta on 2 300 metrinen mafinga kukkuloiden osa. Sambian maantiedett ä määrittelee sen sijainti afrikan eteläosan sisämaan ylängöllä. Valtionpäämies uskonto väkiluku pinta ala.

Mazabuka eteläinen kartta maailmankartta 2020. Pika faktoja lusakasta sambian pääkaupungista. Joka kuudes aikuinen on saanut hiv tartunnan ja maassa on yli miljoona aids orpoa. Mikä on sambian pääkaupunki.

Sambia on afrikan kaupungistunein maa etelä afrikan jälkeen. Suurin kansakunta kokonaispinta alaltaan 752 618 neliökilometriä. Aidsista johtuen odotettavissa oleva elinikä on laskenut 38 vuoteen kun se vielä 1970 luvulla oli 50 vuotta. Se toimii cat aikavyöhykkeellä mikä tarkoittaa että se noudattaa samaa aikavyöhykettä kuin livingstone.

Kiina on noussut sambian tärkeimmäksi vientimaaksi viennistä sinne suuntautuu yli 40 prosenttia. Sambia kartta maailmankartta 2020. Afrikan mantereella sijaitseva sambia kattaa 743 398 neliökilometriä maata ja 9220 neliökilometriä vettä joten se on maailman 39. Sambiasta tuli itsenäinen valtio vuonna 1964 saatuaan suvereniteettinsa.

Mazabukan asukasluku on 64 006 mikä tekee siitä eteläisen suurimman kaupungin. Maat tilastot konfliktit maailmankartta globalis. Afrikan hiomaton timantti sambia sijaitsee eteläisen afrikan sydämessä. Sambia on yk n kehitysohjelman undp n inhimillisen kehityksen asteikolla kahdentoista huonoiten sijoittuvan joukossa sijalla 165.

Rantaviivaa maalla ei ole mutta continued. On esitetty synkkiä arvioita joiden mukaan joka toinen sambialaisnuori tulee kuolemaan aidsiin. However in many ways the famous scottish missionary david livingstone put the country on the european map as he came to. Saatavilla olevat tiedot.

Pohjoisessa rajanaapurina on kongon demokraattinen tasavalta koillisessa tansania idässä malawi kaakossa mosambik etelässä zimbabwe lounaassa botswana ja namibia ja lännessä angola. Se sijaitsee 15 86 leveysaste ja 27 75 pituusaste ja se sijaitsee korkeudessa 1050 metriä merenpinnan yläpuolella. Lähes koko maa kuuluu sille nimen antaneen sambesin valuma alueeseen. Mazabuka on kaupunki joka sijaitsee eteläpuolella sambia.

Zambia area and population density. Sambia on upeiden luontokohteiden sekä aidon afrikkalaisen kulttuurin maa. Sambian suosituimmat kaupungit. About zambia formerly called northern rhodesia as an integral part of cecil rhodes cape to cairo vision zambia is in fact steeped in history dating all the way back to the african stone age.

Sambia on sisämaavaltio eteläisessä afrikassa.

sambia kartta Zambia Kartta Sambia Landkarte Tapetti Pixers Elamme Muutoksille sambia kartta Zambia Kartta Sambia Landkarte Tapetti Pixers Elamme Muutoksille

sambia kartta Kartta Sambia Republic Of Zambia Map N All Com sambia kartta Kartta Sambia Republic Of Zambia Map N All Com


Post a Comment for "Sambia Kartta"