Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Porin Metsä Kartta

Porin metsä kartta

Lisäksi alue on luontoarvoiltaan tunnustettu. Porin metsä on porissa sijaitseva noin 320 hehtaarin n 3 2 km laajuinen ulkoilu ja virkistysalue.

porin metsä kartta Porin Metsa Posts Facebook porin metsä kartta Porin Metsa Posts Facebook

Porin metsän kartta pdf kansallisen kaupunkipuiston julkaisut.

Porin metsällä on merkittävä rooli kaupunkilaisten lähivirkistysalueena ja se on tärkeä osa porin kansallista kaupunkipuistoa joka perustettiin vuonna 2002. Porin kansallinen kaupunkipuisto pori national urban park. Ja porin metsä 00nafl0uopflst pinomäentie katintkurun ampumaraqa tervetuloa kansalliseen kaupunkipuistoon. 1 9 2017 1 48 19 pm.

Seurakuntayhtymän puhelinvaihde 02 6238 700 sähköposti on porin seurakuntayhtyma. Porin metsä on lukuisten polkujen halkoma ulkoilu ja virkistysalue porin keskustan tuntumassa. 4 01 johdanto porin metsä on lukuisten polkujen halkoma ulkoilu ja virkistysalue porin keskustan tuntumassa. Oman pistemäisen kohteen luominen.

Matkaa ydinkeskustaan on vain muutama kilometri. Porin metsällä on merkittävä rooli kaupunkilaisten lähivirkistysalueena ja se on tärkeä osa porin kansallista kaupunkipuistoa joka perustettiin vuonna laajuudeltaan noin 300 hehtaarin metsäalue on käytössä ympäri vuoden ja sen läheisyydessä sijaitsee monipuolinen liikuntapalveluiden alue jota kutsutaan urheilukeskukseksi. Seurakuntayhtymä hautauspalvelut työnjohtaja johanna jokinen kellarikuja 2 28120 pori fax 02 6238 744. Seurakuntayhtymän hallintovirasto hallituskatu 9b 28100 pori.

Porin metsä on jaettu monitavoitteisessa luonnonhoito ja käyttösuunnitelmassa toiminnallisin perustein yleispiirteisellä jaolla 1 luonnontilaiseen aarniosaan 2 puisto osaan ja 3 lentokentän turvavyöhykkeen ruderaattialueeseen kartta 7. 1800 luvulla porin metsä oli kaupunkilaisten karjan laidunmaana ja 1900 luvun alkupuolella talousmetsänä. Laajuudeltaan noin 300 hehtaarin metsäalue on käytössä ympäri vuoden ja sen. Yleispiirteisellä jaolla pyritään ohjaamaan porin metsän eri osa alueiden hoitoa sekä.

Hakutuloksen lisääminen omiin kohteisiin. Porin metsä on myös rentoutumispaikka joka tarjoaa kävijöilleen vuodenaikojen mukaan vaihtuvia luontoelämyksiä. Se sijaitsee vajaan kahden kilometrin päässä kaupungin keskustasta porin urheilukeskuksen tuntumassa. Porin metsä rajoittuu pohjoisessa urheilukeskukseen idässä porin lentoasemaan etelässä lattomeren ja pinomäen laajoihin peltoaukeisiin sekä lännessä valtatie 8 aan.

Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten näyttämiseksi. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan pori karttahakuun. Porin evankelisluterilainen seurakuntayhtymä. 9 km meri porin suuntaan mäntyluodon pikatien varrella vt 2 sijainti kartalla.

Porin karttapalveluporin palvelut kartallaanna palautetta kartallamuita porin karttapalveluita vapaat tontitpyörätiet leikkipuistotahlaisten noormarkun ja lavian leikkipuistotulkoilureitit meri porin luontokohteet koirapuistot energiaseuranta porin linjat reittikartatkaupungin julkisten kiinteistöjen esteettömyystiedotporin perusturvan maantiekadun toimipisteen alueen kartta maantiekatu 31 porin kaupungin avoin data karttatuotteet. Matkaa ydinkeskustaan on vain muutama kilometri. Maalaiskunnantie 1 28760 pori ajo ohje.

porin metsä kartta Https Www Pori Fi Sites Default Files Atoms Files Porinmetsa A3 Pdf porin metsä kartta Https Www Pori Fi Sites Default Files Atoms Files Porinmetsa A3 Pdf

porin metsä kartta Porin Metsa Pori Fi porin metsä kartta Porin Metsa Pori Fi


Post a Comment for "Porin Metsä Kartta"