Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Guolasjärvi Halti Kartta

Guolasjärvi halti kartta

Pihtsusjärvi somashytta 13 km from. Pääsimme siis seurailemaan huoltotien uraa laella mikä sumuisessa säässä oli mukava bonus.

guolasjärvi halti kartta Haltin Ja Tierbmesvarrin Vaellus 2013 guolasjärvi halti kartta Haltin Ja Tierbmesvarrin Vaellus 2013

Kuitenkin kartta näytti että laen huoltotie jatkuisi näiltä main lakea pitkin lopulliselle huipulle ja pian sen siitä mökin kulmalta löysimmekin.

Kilpisjärvi halti kilpisjärvi 110 km. Osa taas ottaa lentokonekyydin pitsukselle tai jopa kopterikyydin haltille. Ehkä reilun kilometrin tietä talsittuamme saavuimme kohtaan jossa oli tienviittoja vaikka mihin suuntaan ja mihin rinnekahvilaan jne. Suomen ja norjan rajalla käsivarressa.

Väli guolasjärveltä haltille on hyvin kivikkoinen ja hankalakulkuinen eikä sitä suositella kokemattomille vaeltajille. Siitä otimme suunnan paikkaan joka näytti korkeimmalta lakipisteeltä ison linkkimaston vieressä ja sieltä. Kunnollinen kartta ja kompassi ovat ehdottomia täällä muuten kerjää verta nenästään. Esimerkkejä löytää kun lukee patikointiblogeja.

Ari mure cc by sa 3 0 wikimedia commons ja lothar sowada cc by sa 3 0 wikimedia commons. Guolasjärveltä ei ole merkittyä reittiä haltille joten alueelle ei kannata lähteä ilman erittäin hyvää suunnistustaitoa kompassia kunnon karttaa ja gps laitetta. Mobile phones only function at the highest points on the trail. Guolasjärvi guolasjávri on lähellä suomen rajaa ja järveä kiertävän tien päätepisteestä on lyhin matka haltin.

Eksymisen riski on suuri ja ilman karttaa saattaa haahuilla aivan väärään suuntaan. Kulku onnistuu nopeasti ja ei ole isompia nousuja. There is a road leading from lake guolasjärvi to kåfjordbotn and on to skibotn. Guolasjärvi haltilta voit kesäaikaan jatkaa matkaa kymmenen kilometrin päähän guolasjärvelle norjan puolelle jonne on tieyhteys.

Suomalaisissa kartoissa ei näy norjan puolta mutta löysin netistä etukäteen norjalaisen kartan joka on myös jopa veden ja repäisyn kestävä. Guolasjärveltä on matkaa kilpisjärvelle noin 120 km. Guolasjärvi halti guolasjärvi 20 km. Kautokeino halti kilpisjärvi 220 km.

The guolasjärvi halti trail is recommended only for very experienced hikers. 69 19 25 n 21 16 42 e. The distance from guolasjärvi to kilpisjärvi is about 120 km. During summer a coach travels from finland to skibotn.

Jaa artikkeli sähköposti. Haltilta voi jatkaa matkaa noin 10 km pohjoiseen norjan puolelle guolasjärvelle. Sumuverhon yläpuolella on tunnelma kuin suoraan paratiisista taivaallisen rauhan guolasjärvi 10 11 2017 0 comments in retket retkipaikka by marja utela. Halti guolasjärvi välillä ei ole merkittyä reittiä joten kannattaa ottaa mukaan kompassi ja hankkia norjan kartta ráisduottarháldi 1 50 000.

Halti ja sen läheinen seutu tuntuvat suomalaisia karttoja katsoessa olevan kaukana lähes tavoittamattomissa viikon reissua ajatellen. Maaston magneettisuus saattaa aiheuttaa häiriöitä kompassin. Norjan puolella guolasjärven tie lyhentää kävelymatkan haltin huipulle kuuteen kilometriin mutta tien päästä avautuu paljon. Moni käykin vain rinkan kanssa pitsusjärven tuvalla piipahtaen päivärepulla haltin päällä ja samoja jälkiä takaisin.

Alue guolasjärveltä haltille on erittäin vaativa ja vaikeakulkuinen suurin osa matkasta on jylhää rakkaa ja avolouhikkoa. The distance from guolasjärvi to kåfjordbotn is about 30 km. Alkumatka on helppoa maastoa. 1365 metriä suomen puolella 1324 metriä koordinaatit.

Kilpisjärven ja skibotnin. Pääni oli vielä pyörryksissä gorsan kanjonista vesiputouksesta ja kukkamerestä kun jatkoimme matkaa ylemmäs kohti guolasjärveä. The road is narrow and at parts in poor condition.

guolasjärvi halti kartta Https Encrypted Tbn0 Gstatic Com Images Q Tbn 3aand9gcrd2 Exi0u P5egskhphmrla2aesuqnmgaaoa Usqp Cau guolasjärvi halti kartta Https Encrypted Tbn0 Gstatic Com Images Q Tbn 3aand9gcrd2 Exi0u P5egskhphmrla2aesuqnmgaaoa Usqp Cau

guolasjärvi halti kartta Haltilla On Huippua Maja Kaksi Matkablogi guolasjärvi halti kartta Haltilla On Huippua Maja Kaksi Matkablogi


Post a Comment for "Guolasjärvi Halti Kartta"