Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Palokka Jyväskylä Kartta

Palokka jyväskylä kartta

Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan palokka jyväskylä karttahakuun. Valitse käytettävä karttanäkymä esimerkiksi opaskartta tai ilmakuva.

palokka jyväskylä kartta Jyvaskyla palokka jyväskylä kartta Jyvaskyla

Alueella toimii palokka seura niminen asukasyhdistys joka ylläpitää myös paikallisportaalia.

29 8 närhi oy jyväskylä. Yli 14 000 asukkaan palokka on jyväskylän vetovoimaisimpia ja nopeimmin kasvavia alueita jossa luonto järvineen ja vaaroineen on lähellä ja matka on lyhyt niin valtateille kuin lentokentällekin. Tyhjenn ä poista piste. Rekisterin säännönmukaisina tietolähteinä ovat verkkopalvelun käyttäjien antamat tiedot.

Palokka sijaitsee jyväskylän pohjoispuolella palokkajärven ja alvajärven rannoilla nelostien molemmin puolin noin viiden kilometrin päässä jyväskylästä. Lisää kirjoituksia samasta julkaisusta. Aluksi oli jotenki tosi hämmentävää ja surullista ku ei vielä ollut virtuaali starttia. Valitse hiiren oikealla painikkeella avautuvasta pikavalikosta keskitä kartta tähän tai kaksoisnapsauta hiirellä kartan kohtaa johon haluat keskittää näkymän.

40270 palokka kartta myynti puh. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan palokka karttahakuun. 0400 959 430 logistiikka puh. Palokka muodostaa yhdessä puuppolan kanssa jyväskylän hallinnollisen alueen palokka puuppola jonka asukasluku on noin 14 500.

Palokka on yksi jyväskylän aluekeskuksista. Lisää kirjoituksia samasta julkaisusta. 28 04 2020 tallessa oli esimerkiksi vedenalaisen keikan ja. Palokassa ja sen ympäristössä on ilmestynyt paikallinen ilmaislehti palokka lehti vuodesta 2004 lähtien.

Jyväskylä jyväsjärvi ainolanranta lutakko view summer visitjyvaskyla. Napsauta valitse karttanäkymä välilehteä. 0400 959 030 sähköpostiosoitteet. Löydä haluamasi osoite helposti interaktiivisen jyväskylän kartan avulla.

Some on meille niin tuttu että saimme kertoa omia mielipiteitämme ja vinkkejä nuorisonohjaajille. 14 500 lähialueineen osa alueet. Näe jyväskylä myös satelliittikuvina. Yhteyshenkilönä toimii janne hartman osoite hannikaisenkatu 17 40101 jyväskylä puhelin 358 505924617.

Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten. Näytä kaikki vaiheet tulosta. Arvioitu matka aika matka. Mikäli käyttäjien tietoja luovutetaan säännönmukaisesti.

Näytä kartalla haluamasi aineistot. Tietoja säilytetään kunnes kohteena oleva asia on käsitelty ja tiedot eivät enää ole rekisterinpitäjän tai palvelun käyttäjän kannalta tarpeellisia. Valitse avautuvista karttanäkymäruuduista haluamasi näkymä. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään.

Näytä kartalla ravintola apteekki lounas hotelli ruokakauppa kahvila.

palokka jyväskylä kartta Kotikulmat Jyvaskylan Asuinalueet Jyvaskyla Fi palokka jyväskylä kartta Kotikulmat Jyvaskylan Asuinalueet Jyvaskyla Fi

palokka jyväskylä kartta Jyvaskylan Kaupunginosat Wikipedia palokka jyväskylä kartta Jyvaskylan Kaupunginosat Wikipedia


Post a Comment for "Palokka Jyväskylä Kartta"