Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Oulun Kaupunki Kartta

Oulun kaupunki kartta

Oulun kaupunki peruskartan käyttöehdot joukkoliikenteen reittiopas kevyen liikenteen reittiopas oulun joukkoliikenne keskustan linjakartta 12 8 2020 6 6 2021 suuralue ja kaupunginosakartta. Yhteystiedot ja palaute.

oulun kaupunki kartta Kaupunginosat Oulu Tietoa Oulun Kaupunki oulun kaupunki kartta Kaupunginosat Oulu Tietoa Oulun Kaupunki

Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten näyttämiseksi.

Karttatieltä löytyy myös paljon. Puhelin 08 558 410 vaihde. Nmes 2016 oulu kartta oulun keskusta kartta oulu keskusta kartta kartta liikennemäärät kadut kartat ja liikenne oulun kaupunki oulun kartta keskusta kartta. Yhteystiedot ja asiointi.

Oulun kaupunki sijaitsee oulujoen suulla pohjois pohjanmaan maakunnan rannikolla. Oulun kaupungin kirjaamo pl 71 90015 oulun kaupunki sähköpostiosoite. Tietoja säilytetään kunnes kohteena oleva asia on käsitelty ja tiedot eivät enää ole. Palvelussa on myös julkaistu ilmakuvia eri ajankohdilta ja alueilta.

Kaupunki on perustettu vuonna 1605 ja on samalla pohjois suomen vanhin ja väkiluvultaan suomen kuudenneksi suurin kaupunki. Posted by abeel zah labels. Vappu on marssien aikaa katso missä oulun neljä marssia oulun keskusta kartta kartta oulun keskusta kartta kartta oulun kaupunki kartta kartta email this blogthis. Oulun kaupungin kirjaamo pl 71 90015 oulun kaupunki sähköpostiosoite.

Karttatie on oulun seudun paikkatietopohjainen karttapalvelu internetissä. Löydä haluamasi osoite helposti interaktiivisen oulun kartan avulla. Oulun kartta suomen paras reittihaku ja ajo ohje. Siirry tasolle kaksi napsauttamalla.

Oulun kaupunki korona ajankohtaista tietoa koronaviruksesta. Tietoa sivustosta ja tietosuojasta. Palvelun kautta on saatavilla mm. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan oulu karttahakuun.

Hyväksyttyjen asemakaavojen kaavakartat ja kaavamääräykset sekä yleiskaavadokumentit. Yhteyshenkilönä toimii pauli häll osoite solistinkatu 2 90015 oulun kaupunki puhelin 358 44 7032307. Tyhjenn ä poista piste. Rekisterin rekisterinpitäjä on oulun kaupunki vastuuhallintokuntana yhdyskunta ja ympäristöpalvelut osoite solistinkatu 2 90015 oulun kaupunki.

Karttatiellä voi myös mitata etäisyyksiä ja luoda karttalinkkejä vaikkapa omille nettisivuille. Share to twitter share to facebook. Tietoa sivustosta ja tietosuojasta. Näe oulu myös satelliittikuvina.

Palvelu sisältää kattavan osoitehakemiston ja laajan julkisten palveluiden hakemiston. Rekisterin säännönmukaisina tietolähteinä ovat verkkopalvelun käyttäjien antamat tiedot. Oulu on myös luonnollisesti oulun läänin pääkaupunki. Puhelin 08 558 410 vaihde.

Maamme kuudenneksi suurimman kaupungin pinta ala on 1 513 37 km josta 1 410 13 km on maata 34 55 km sisävesialueita ja loput 68 69 km merivesialueita. Newer post older post home. Jos oireesi ovat lieviä etkä tarvitse ammattilaisen arviota voinnistasi varaa aika ma pe näytteenottoon drive in testauspisteelle tai. Oman pistemäisen kohteen.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa yhteystiedot ja asiointi.

oulun kaupunki kartta Liikennemaarat Kadut Kartat Ja Liikenne Oulun Kaupunki oulun kaupunki kartta Liikennemaarat Kadut Kartat Ja Liikenne Oulun Kaupunki

oulun kaupunki kartta Opaskartta Kadut Kartat Ja Liikenne Oulun Kaupunki oulun kaupunki kartta Opaskartta Kadut Kartat Ja Liikenne Oulun Kaupunki


Post a Comment for "Oulun Kaupunki Kartta"