Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hetta Pallas Reitti Kartta

Hetta pallas reitti kartta

Tunturien välillä laskeudutaan kuruihin. Kesäreitti on merkitty puisilla tolpilla.

hetta pallas reitti kartta Pallas Yllastunturin Reitit Luontoon Fi hetta pallas reitti kartta Pallas Yllastunturin Reitit Luontoon Fi

Ensimmäisessä osassa käymme läpi ennakkovalmisteluja.

Lisäksi risteyksissä ja taukopaikoilla on viitat joista selviää seuraava määränpää ja etäisyys sinne. Pallas hetta retkeilyopas ja kartta 1 50 000. Pallastunturin lähireitit pdf kartta by luontoon fi. Pallas ylläs vaellusreitti huiputtaa kolme tunturia koivakero äkäskero kukastunturi ja kulkee myös laajojen metsien halki.

Mistä venekyyti ounasjärven yli miten autonsiirtopalvelu toimii ja onko hetassa kauppaa tai apteekkia. Talvireitti kulkee pääasiassa alavemmilla ja suojaisemmilla mailla. Hetta pallas reitti on suomen vanhin retkeilyreitti ja se on merkitty maastoon jo 1934. Kyseisen tunturin huipulla sytytettiin helsingin olympialaisten tuli joten taivaskerolla on myös merkittävä rooli suomalaisessa urheiluhistoriassa.

Kartan voi ostaa karttakeskukselta. Sioskurun autio ja varaustupa. Taivaskeron reitin olisi voinut halutessaan helposti yhdistää seitsemän kilometriä pitkään palkaskeron reittiin jolloin kokonaispituus. Vaellusreitin voi kulkea joko.

Hetta pallas reitin voi kulkea yhtä hyvin pohjoisesta etelään kuin päinvastoin. Hetta pallas klassikko enontekiö muonio. Jos et selviä pitkistä kovista nousuista ja vaativista laskuista niin reittiä ei edes kannata harkita ajavansa. Valmistelut 12 8 2017 0 comments in kansallispuistot oppaat reitit by anne sulander.

Kartaa myyvät calazo yllästunturin tunturi lapin ja pallastunturin luontokeskukset sekä useat alueen yritykset. Reitin voi kulkea kumpaan suuntaan tahansa mutta me päätimme tehdä sen perinteisesti pohjoinen etelä suunnassa. Pallastunturin suosituin reitti on yhdeksän kilometriä pitkä taivaskeron reitti jossa reitti kulkee 809 metriä korkean taivaskeron huipulle. Päätimme tehdä juttusarjan hetta pallaksesta aloittelevalle vaeltajalle keskittyen yleisimpiin kysymyksiin.

Reitti kulkee yli tuntureiden poiketen välillä alas kuruihin kuin valmistaakseen kulkijaa kohtaamaan uuden henkeä salpaavan maiseman seuraavan tunturin laelta. Joel ahola ja karttakeskus 2015. Reitti linjattiin jo vuonna 1934. Näin ollen aloitimme vaelluksen ounasjärven ylityksellä ja reitin metsäisimmästä päästä.

Reitti on merkitty puisin nuoliviitoin 50 m välein. Reitti alkaa enontekiön kirkonkylästä hetasta ounasjärven ylityksellä tai mustavaaran tilatien kautta. Hetta pyhäkeron autiotupa 6 7 km. Yhteydet muihin reitteihin pallas ylläs vaellusreitti 69 km.

Pyhäkeron autiotupa sioskurun autio varaustupa 8 km. Pallas yllästunturin kansallispuiston suosituin pitkä vaellusreitti on 50 km n pituinen hetta pallas vaellusreitti. Oma kartta tulosta gpx kml suunnittele reittisi kopioi reitti suunnittele retkipäivä tänne upota sivuillesi energiatarve hetta pallas vaellusreitti 1 review vaellus pallas yllästunturin kansallispuisto tästä sisällöstä vastaa metsähallitus parks wildlife finland yhteistyökumppani seikkailijan valinta hetta pallas vaellusreitillä ounastunturien pyhäkerolta aukeaa hieno näköala pallastuntureille valokuva. Kesäreitti kulkee tunturijonoa myöden huiputtaen matkalla useita tuntureita.

Venekuljetuksia hoitavat paikalliset yrittäjät reitti kulkee mäntykangasmaastossa aina pyhäkeron autiotuvalle asti. Suurin osa matkasta kuljetaan puuttomassa tunturimaastossa joka on erittäin herkkä sään vaihteluille. Hetta pallas vaellusreitti on pallas yllästunturin kansallispuistoon kuuluva vuonna 1934 merkattu vaellusreitti. Rami valonen metsähallitus parks wildlife finland.

Mikäli pyörän taluttaminen on mielestäsi vastenmielistä niin. Ainakin näin ensikertalaiselle reittiä voi pitää vaativana maaperän ja. Pallas ylläs aakenus vedenkestävä kartta 1 50 000 calazo förlag 2017. Hetta pallas kesäreitti on vaeltajien piireissä tunnettu klassikko mutta maastopyöräilyn osalta se on vielä tuntemattomampi etappi.

Heti alkuun on hyvä tehdä selväksi että reitti kokonaisuutena on erittäin vaativa. Reittimerkintä on uusittu kesällä 2018. Kesäreitti on 55 ja talvireitti 53 60 kilometriä pitkä.

hetta pallas reitti kartta Hetta Pallas Reitin Kartat Ja Kulkuyhteydet Luontoon Fi hetta pallas reitti kartta Hetta Pallas Reitin Kartat Ja Kulkuyhteydet Luontoon Fi

hetta pallas reitti kartta Hetta Pallas Reitin Kartat Ja Kulkuyhteydet Luontoon Fi hetta pallas reitti kartta Hetta Pallas Reitin Kartat Ja Kulkuyhteydet Luontoon Fi


Post a Comment for "Hetta Pallas Reitti Kartta"