Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vanha Oulu Kartta

Vanha oulu kartta

Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan oulu karttahakuun. Vanha hiukkavaara on viides kaavoitettavista hiukkavaaran osa alueista.

vanha oulu kartta Oulun Seutu Kartoin 1950 Ja 2010 Luvuilla Epressi vanha oulu kartta Oulun Seutu Kartoin 1950 Ja 2010 Luvuilla Epressi

Tiedotteet 8 11 2019 koordinaattijärjestelmä ja korkeusjärjestelmä oulun kaupunkin käyttämä koordinaattijärjestelmä on etrs gk26fin epsg 3133.

Lounaisosassa lähimpänä kaupunkia oleva kaikkein vanhin osa vanha ståhleborg jonka aluetta hallitsee oulun läänin maaherran robert wilhelm lagerborgin kookas muistomerkki niin sanottu kuvernöörin muistomerkki joka on sijoitettu alueen korkeimmalle paikalle. Lue lisää vanhan pappilan historiasta. Vanhantullin alueeseen kuuluvat toisaalta hyvin säilynyt vanha puukaupunkialue kuusiluoto suistoalueen rannalla ja toisaalta uusi asuinkerrostaloalue etu lyötty joka. Kaavarungon tarkistaminen valmistunee alkuvuodesta 2019.

Valitse hiiren oikealla painikkeella avautuvasta pikavalikosta keskitä kartta tähän tai kaksoisnapsauta hiirellä kartan kohtaa johon haluat keskittää näkymän. Kyseistä andersinin karttaa säilytetään oulun kaupunginarkistossa. Oulun kaupunki kaupunkisuunnittelu hiukkavaara hiukkavaaran suunnitelmat vanha hiukkavaara pohjoinen hiukkavaara valikko. Näytä kartalla ravintola apteekki lounas hotelli ruokakauppa kahvila.

Fillmerin kartan ohella vanhimpia karttoja joissa on kuvattu. Yhteystiedot ja asiointi. Vanhatulli rajautuu pohjoisessa saaristonkatuun ja etelässä heinätorinkatuun. Vanha pappila sijaitsee oulun keskustassa lähellä oulun tuomiokirkkoa isonkadun ja asemakadun kulmauksessa.

Lännessä rajana on oulujoen suistoalue ja idässä rautatie. 2008 laaditun hiukkavaaran kaavarungon lähtökohtia tarkistetaan parhaillaan. Oulua 1700 1800 lukujen vaihteessa pdf 0 1 mt tämä kartta on maanmittari m g. Alue jakautuu luonnonmukaisesti rakentuneeseen vanhaan osaan ja 1930 luvun jälkeen käyttöön otettuun suunnitelmalliseen osaan.

Arvioitu matka aika matka. Vanhan pappilan on suunnitellut arkkitehti carl ludvig engel ja se on valmistunut vuonna 1827. Vanhan hiukkavaaran alueelle on kaavarungossa osoitettu noin 2 000 asukasta ja 1 000 asuntoa. Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten.

Valitse avautuvista karttanäkymäruuduista haluamasi näkymä. Kartta aineistot rajaa ja osta haluamasi alue kantakartasta. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa yhteystiedot ja asiointi. Näytä kartalla haluamasi aineistot.

Vanhan osan sisääntuloportin vieressä on arkkitehti harald andersinin. Vanhatulli on kolmas kaupunginosa oulun kaupungin keskustassa asukkaita alueella on 4 724 31 12 2019 työpaikkoja on yli 4 000 näistä suurin osa yhteiskunnallisissa palveluissa. Näytä kaikki vaiheet tulosta. Kartta jäljentää kaupunkirakennetta uskollisesti alkuperäisen kartan mukaisesti jopa aitat on kuvattu täysin samoin kuin hackzellin kartassa ainoastaan tonttien ja aittojen numerointi puuttuu.

Kaavarungossa on esitetty periaatteellisella tasolla alueen toiminnot mitoitus luonne liikenteen katujen ympäristön liikunnan sekä energia ja vesihuollon perusratkaisut. Napsauta valitse karttanäkymä välilehteä. Hackzellin karttaa säilytetään maanmittauslaitoksen arkistossa oulussa. Muut kaupungit vanhat kartat suomikuva fi tampere oulu salo oulun seutu kartoin 1950 ja 2010 luvuilla kustannusosakeyhtiö muut kaupungit vanhat kartat suomikuva fi tampere oulu salo oulun kartta 1960 kartta email this blogthis.

Oulu vanha kartta oulu kartta jyx expo pohjanlahden rantatie vanhoja karttoja kaupunkikartat muut kaupungit vanhat kartat suomikuva fi tampere oulu salo olen entinen oululainen ja teen sukututkimusta. Nyt olen etsinyt. Valitse käytettävä karttanäkymä esimerkiksi opaskartta tai ilmakuva. Siirry tasolle kaksi napsauttamalla.

vanha oulu kartta Oulu Kartta Jyx Expo vanha oulu kartta Oulu Kartta Jyx Expo

vanha oulu kartta Oulu Kartta Jyx Expo vanha oulu kartta Oulu Kartta Jyx Expo


Post a Comment for "Vanha Oulu Kartta"