Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Turun Kartta Kaupunginosat

Turun kartta kaupunginosat

Sen väkiluku on 6 291 2007. Useimmilla niistä koetaan olevan ominaispiirteitä jotka useimmiten periytyvät alueen historiasta.

turun kartta kaupunginosat Turun Suuralueet Wikipedia turun kartta kaupunginosat Turun Suuralueet Wikipedia

Paikkatietoanalyysi havainnollistaa tietoa jolla on sijainti pdf paikkatietoiskuja.

Nykyään kaupunkia pidetään porttina länteen ja se onkin erittäin merkittävä kaupallinen satamakaupunki. Kaupunginosassa sijaitseva kerttulinmäki ulottuu 27 metriä merenpinnan yläpuolelle. Sivua on viimeksi muutettu 21. 3 093 2014 infobox ok.

Löydetty 0 lausetta jotka rinnastuvat lauseeseen turun kaupunginosat löydetty. Löydä haluamasi osoite helposti interaktiivisen turun kartan avulla. Turkua pidetään suomen vanhimpana kaupunkina ja sen arvellaan syntyneen 1200 luvulla. Esimerkki lauseet turun kaupunginosat käännösmuisti.

Se sijaitsee aurajoen itäpuolella uudenmaankadun ja kaskenkadun välissä. Turussa on 87 kaupunginosaa. Kaupunginosa on suhteellisen tiheään asuttu. Heinäkuuta 2020 kello 19 51.

Turun kaupunki sijaitsee varsinais suomen maakunnassa aurajoen suulla suomen lounaisrannikolla. Pl 355 20101 turku vaihde 02 330 000 turun kaupunki turku fi etunimi sukunimi turku fi. Vaikutus näkyy esimerkiksi katujen nimissä. 4 9 kaupunginosan väestöstä on alle 15 vuotiaita ja 18 1 yli 65 vuotiaita.

Turku oli myös suomen ensimmäinen pääkaupunki vuosina 1809 1812 ja aina 1840 luvulle saakka suomen suurin kaupunki. Vartiovuoren tähtitorni nähtynä nunnakadulta käsin. äidinkielenään suomea puhuu 84 4 kaupunginosan asukkaista ruotsia 11 9 ja muita kieliä 3 7. Joensuu kartta kaupunginosat joensuun kaupunginosat wikipedi.

Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan turku karttahakuun. Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten näyttämiseksi. Kaupunginosa muodostaa osan turun historiallista keskustaa ja siellä sijaitsee. Napsauta valitse karttanäkymä välilehteä.

Näe turku myös satelliittikuvina. Vasemmalla rettigin entinen tehdas ja kåren. Turun satamasta on tiheä. Valitse avautuvista karttanäkymäruuduista haluamasi näkymä.

Valitse hiiren oikealla painikkeella avautuvasta pikavalikosta keskitä kartta tähän tai kaksoisnapsauta hiirellä kartan kohtaa johon haluat keskittää näkymän. Teksti on saatavilla. Turun omakotitontit. Turun palvelualueet ja kaupunginosat 19 8 2013.

Kaupungin kartta jossa ii kaupunginosa vartiovuori korostettuna. Valitse käytettävä karttanäkymä esimerkiksi opaskartta tai ilmakuva. Turun kartta suomen paras reittihaku ja ajo ohje. Kaupungin kartta jossa i kaupunginosa korostettuna.

Ii kaupunginosa on yksi turun keskustan numeroiduista kaupunginosista.

turun kartta kaupunginosat Opaskartta Turku Fi turun kartta kaupunginosat Opaskartta Turku Fi

turun kartta kaupunginosat Turun Kaupunginosat Wikipedia turun kartta kaupunginosat Turun Kaupunginosat Wikipedia


Post a Comment for "Turun Kartta Kaupunginosat"