Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ruissalo Kartta Turku

Ruissalo kartta turku

Majoittua voit saaronniemessä saaren uloimmassa kärjessä jossa sijaitsee leirintäalue ruissalo camping. Alue sijaitsee noin 12 km n päässä turun keskustasta luonnonkauniissa ruissalon saaressa.

ruissalo kartta turku Saapuminen Ruissalon Kylpyla Ruissalo Spa Hotel ruissalo kartta turku Saapuminen Ruissalon Kylpyla Ruissalo Spa Hotel

Talviaikaan upeasta saunasta.

Matkalaista palvelevat hyvinvarustettu asuntovaunualue uimaranta grillauspaikat sauna minimarket sisämajoitustilat ja huoltorakennuksien erilaiset mukavuudet lämpimistä suihkuista pyykinpesutiloihin. Kansanpuiston lenkki ja ruissalon huvilat joiden reitit löytyvät mm. Ruissalon luontoon voi tutustua saaren monilla vaihtelevilla luontopoluilla joiden varrella voi kokea niin luontoelämyksiä kuin nähdä upeita huviloitakin. Ruissalossa voit kävellä erilaisia reittejä ja perehtyä luontoon ja eläimistöön historiallisiin monumentteihin huviloihin ja muihin nähtävyyksiin.

Ruissalon saaren tammimetsiköissä elää muualla suomessa. Ruissalo on sekä luonnoltaan että kulttuurihistorialtaan arvokas ja monipuolinen alue. Ruissalo on tunnettu jalopuulehdoistaan ja ikitammistaan mutta saaren monipuolisiin elinympäristöihin kuuluvat myös esimerkiksi kangasmetsät kedot ja merenlahdet. Ruissalo info opastusta ja neuvontaa.

Minigolf lento sulka ja koripallokentät kuntoreitti lasten leikkipaikat ja kahvila ravintola täyttävät vaativammankin matkalaisen toiveet. Ruissaloa luonnehtii vanhojen peltojen puutarhojen 1800 luvulla rakennettujen huviloiden tammimetsien ja monimuotoisen luonnon rikas kulttuuriperintö. Ruissalon saari sijaitsee turun edustalla. Ruissalo camping ruissalo turku sijainti.

Citynomadi palvelusta nimellä ruissalon polut turun kansallisen kaupunkipuiston alueen historiallisten puistojen kävelyreitti löytyy samaisesta opaskarttapalvelusta. Seitsemän kilometriä pitkän saaren lounaispuolella avautuu airisto. Saari tarjoaa aktiiviselle matkaajalle paljon mielenkiintoista tekemistä niin kävelyreittien taidegallerioiden ja turun yliopiston kasvitieteellisen puutarhan kuin myös rentoutumiseen loistavasti sopivien golfkentän ja kylpylähotellin puolesta. Ruissalon kansanpuiston halki kulkee kaksi luontopolkua.

ruissalo kartta turku Ruissalo Camping Added A New Photo Ruissalo Camping Facebook ruissalo kartta turku Ruissalo Camping Added A New Photo Ruissalo Camping Facebook

ruissalo kartta turku Ruissalo An Artist Abroad ruissalo kartta turku Ruissalo An Artist Abroad


Post a Comment for "Ruissalo Kartta Turku"