Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Raahen Saaristo Kartta

Raahen saaristo kartta

Raahen saaristo on voittanut vuoden retkikohde 2016 palkinnon. Kartta aineisto on vapaasti käytettävissä yksityiskäyttöön.

raahen saaristo kartta Retkelijan Raahe Raahen Saariston Kartta 2018 By Raahen Kaupunki City Of Raahe Issuu raahen saaristo kartta Retkelijan Raahe Raahen Saariston Kartta 2018 By Raahen Kaupunki City Of Raahe Issuu

Mikä ihanuus on paistaa makkaraa tikun nokassa ulkotulella ja hörpätä päälle hyvät nokipannukahvit.

Saarten korkeimmilla kohdilla on nähtävissä aikoinaan merestä nousseita louhikoita. Vinkki fine dining saaressa ruokailuelämys luonnon helmassa raahen saaristossa. Raahen saaristossa korkeuserot vaihtelevat yhdestä seitsemään metriin. About the city and its services.

Saaristoon kuuluu sekä rannikon läheisiä metsäisempiä sisäsaaria että kauempana avomerellä sijaitsevia pieniä avoimia luotoja. Raahen edustan saaristo on esitetty kahdella karttalehdellä joiden koko on a3 ja mittasuhde 1. Karttalehdet avautuvat parhaiten kun tallennat ensin pdf tiedoston omalle työasemalle ja avaat tiedoston pdf tiedoston lukuohjelmalla esim adobe acrobat tms. Raahen kaupungin edustan saaristo on valittu natura 2000 verkostoon linnustonsa kasvillisuutensa ja luontotyyppiensä perusteella.

Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten näyttämiseksi. Raahen saaristo on pohjanlahdella ainoa huomattava saaristo rahjan ja oulunsalon välisellä alueella. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan raahe karttahakuun. Saaristoristeilyt operoi raahen saaristoristeilyt puh.

List of schools and educational establishments. Tai kiikaroida lintutorneista lintuja sekä tutustua raahen saariston maankohoamisen ja varhaisten elinkeinojen kuten laidunnuksen kalastuksen ja. Vinkki kapteenin saappaissa opastettu retki wanhaan raaheen ja saaristoon. Saarten rannat ovat pääosin kivikkoisia ja louhikkoisia joitain hiekka ja niittyrantoja esiintyy myös.

Kompakti citysaaristo koostuu noin 50 sta pienestä saaresta ja luodosta. Vuoden 2016 retkikohteeksi valittu raahen saaristo on historiaa huokuva retkeilykohde ja osa perämeren puhdasta luontoa. Raahen saariston natura 2000 alue on pinta alaltaan 2 240 hehtaaria josta maa alueita ja matalikoita on noin 358 5 hehtaaria ja vesialueita noin 1 881 5 hehtaaria. Tule näkemään ja kokemaan raahen saariston merellinen paratiisi joka on suurenmoinen retkeilijän luontokohde.

Noin 40 saaren luodon ja karikon pitsimäinen kokonaisuus on myös osa natura 2000 verkostoa ainutlaatuisen luonnon linnuston ja kasvillisuuden ansiosta. Karttatiedostot ovat pdf muodossa. Vinkki island hopping retki raahen saaristoon. Raahen saariston uloimmilla ja.

Piipahda risteilyllä vietä ihana kesäpäivä saaressa tutustu maankohoamisen synnyttämään luontoon luontopolulla kuuntele merenkulun historiaa ja tarinoita ääniopasteina nauti autiosaarten rauhasta ja ihanista hiekkarannoista. Alueen kokonaispinta ala on 2240 hehtaaria josta maa alueita. Raahen kaupungin edustan merialueella sijaitseva saaristo on pohjanlahdella ainoa merkittävä saaristo rahjan ja oulunsalon välisellä alueella. Raahen kaupungin merelliset lähiretkeilykohteet ovat suunniteltu niin että kaupunkialueelta kohteisiin voi tutustua helposti kävellen ilman sen kummempia kulkuvälineitä.

Raahen saaristo vuoden retkikohde 2016 on helmi kaupungin sylissä. Kartoista on suunnitelmissa ottaa myös paperipainokset jotka ovat myyntituotteita. Raahen saaristossa viihtyvät niin ulkoilijat melojat kuin kalastajatkin vuodenajasta riippumatta. Saaristoristeily ja päivä saaressa.

Alueelle on tyypillistä voimakas maankohoaminen joka muuttaa jatkuvasti maaston muotoja.

raahen saaristo kartta Kartta Raahen Saaristo raahen saaristo kartta Kartta Raahen Saaristo

raahen saaristo kartta Kartta Raahen Saaristo raahen saaristo kartta Kartta Raahen Saaristo


Post a Comment for "Raahen Saaristo Kartta"