Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Espoon Karttapalvelu Fi

Espoon karttapalvelu fi

älypuhelinkäyttäjä ohjataan suoraan mobiiliversioon. Karttapaikalla voi selata maanmittauslaitoksen maastokarttoja ilmakuvia ja taustakarttoja erilaisin hakuehdoin.

espoon karttapalvelu fi File Subdivisions Of Espoo Fi Svg Wikimedia Commons espoon karttapalvelu fi File Subdivisions Of Espoo Fi Svg Wikimedia Commons

Rekisterin nimi espoon karttapalvelun käyttäjärekisteri 2.

Hae ja selaa palautteita. Kirjautumisjärjestelmä on hiljattain muuttunut. Espoon karttapalvelusta löydät tietoa kaavoituksesta kaduista ja puistoista katutapahtumista rakentamisesta ja palveluista. Karttapaikka on maanmittauslaitoksen ylläpitämä ja osoitteessa asointi maamittauslaitos fi tarjoama tietopalvelu.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja käsittel. Käyttäjän sijainti on mahdollista paikantaa palvelussa. Koronavirustestiin pääsevät kaikki joilla on koronavirustartuntaan viittaavia oireita. Espoon kehittymistä voi seurata aikaisemmin julkaistuista ilmakuvista vuosilta 2001 2005 2007 2009 2011 2013 2015 2017 2019 jotka löytyvät palvelun karttoja ilmakuvat osiosta.

Lataa mobiilisovellus katso ohjevideo anna palautetta. Palautteeseen ei tule kirjoittaa arkaluonteista tietoa kuten henkilötunnuksia tai tilinumeroa. Rakentamisen ja maankäytön sähköisessä asiointipalvelussa hoidat samalla kertaa alueiden käyttöön kaupunkisuunnitteluun rakennusvalvontaan ja tontteihin liittyvät asiat. Kesälomien takia palautteiden käsittely voi heinäkuussa kestää normaalia kauemmin.

Espoon 3d kaupunkimallirajapinta 11 10 2018 0 00 espoon älykäs ja ajantasainen 3d kaupunkimalli avoimena datana vapaasti käytettävissä wfs rajapinnan kautta. Tutustu palveluihin joihin tämä verkkoasiointi liittyy. Hakemukseen voit liittää piirustukset ja muut tarpeelliset liitteet. 09 816 34600 ma pe klo 7 18 tai muina aikoina päivystysapuun p.

Organisaation nimittämä tietosuojavastaava juho nurmi tietosuojavastaava puh. Jos sinulla on vähäisiäkin koronavirukseen viittaavia oireita soita espoon koronaneuvontaan p. Rekisterinpitäjä espoon kaupunki puh. Pyydä tukea tai anna palautetta suomi fistä.

Käyttäjätunnuksena toimii jatkossa sähköpostiosoitteesi. Espoon ja pääkaupunkiseudun kartat listaus espoon kaupungin ja pääkaupunkiseudun erilaisista karttapalveluista. Kiireellisissä asioissa ole yhteydessä suoraan asiakaspalveluun. Palaa takaisin edelliselle tasolle kirjasto.

Rekisterin yhteyshenkilö jani havukainen paikkatietopäällikkö puh. Rekisterin vastuuhenkilö jani havukainen paikkatietopäällikkö puh. Anna palautetta tai kysy espoon kaupungin palveluista. Espoon kirjastot tarvitsemme sinua töihin kaupunginkirjastoon.

Kansalaisneuvonta auttaa suomi fi palvelujen käytössä. Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston käyttökokemusta kts.

espoon karttapalvelu fi Nimitietoa Alueittain Espoo Fi espoon karttapalvelu fi Nimitietoa Alueittain Espoo Fi

espoon karttapalvelu fi Espoon Koira Aitaukset Espoo Fi espoon karttapalvelu fi Espoon Koira Aitaukset Espoo Fi


Post a Comment for "Espoon Karttapalvelu Fi"