Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Helsingin Kaupunginosa Kartta

Helsingin kaupunginosa kartta

Kaupunginosat jaetaan kortteleihin ja korttelit tontteihin lisäksi kaupunginosiin sisältyvät. Arvioitu matka aika matka.

helsingin kaupunginosa kartta Helsingin Alueellinen Jako Wikipedia helsingin kaupunginosa kartta Helsingin Alueellinen Jako Wikipedia

Mittaa matkaa ohje ohjeita.

Sillä tarkoitetaan helsingin kaupunginvaltuuston kaavoituksella vahvistamaa jakoa kaupunginosiin sen asema on erityisen keskeinen kun käsitellään kiinteistöjä koskevia asioita sillä asemakaavoitus ja kiinteistöjärjestelmä perustuvat kaupunginosajakoon. Helsingin kaupunginosat aineisto sisältää kaupunginosien rajaviivat sekä alueiden nimet ja tunnukset. Jako noudattaa kaavaa kaupunginosa kortteli tontti. Aineistoa ylläpitää helsingin kaupunkiympäristötoimialan kaupunkimittauspalvelut.

Aineistoa ylläpidetään vektorimuodossa oracle spatial tietokannassa. Palvelussa julkaistaan sekä kaupungin eri toimialojen ylläpitämiä että ulkopuolisia aineistoja. Kaupunginosa aineiston ylläpidon lähtötietoina ovat kantakartta sekä ajantasaiset asemakaavat. Helsinki on suomen pääkaupunki ja sen suurin kaupunki joka perustettiin vuonna 1550 vuonna 2018 helsingin asukasluku oli 648 650.

Näytä kartalla ravintola apteekki lounas hotelli ruokakauppa kahvila. Kaupunginosa on jaettu neljään osa alueeseen joita ovat pohjois haaga etelä haaga kivihaka ja lassila. Tässä kaupungissa yhdistyy kansainvälisen metropolin ilmapiiri pienen kaupungin viihtyisyyteen ja sen pinta ala on 715 48km2 672 08km2 kaupunkialue. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan i kaupunginosa karttahakuun.

Tässä artikkelissa luonnehditaan helsingin kaupunginosia. Kaupunginosajako on kaupungin virallinen aluejako. Näytä kaikki vaiheet tulosta. Aineisto on ladattavissa useissa eri formaateissa.

Helsingin kalleimmat pientalot sijaitsevat kuusisaaressa jonka rannoilta avautuu hieno sisälahtimaisema. Helsingin tiekartta tärkeistä paikoista kaupunginosista ja naapurustoista. Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten. Kaupunginosa aineistoa päivitetään jatkuvasti asemakaavoituksen perusteella.

Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan kallio helsinki karttahakuun. Haaga on kaupunginosa läntisessä helsingissä ja sen asukasluku on 25 435 vuoden 2005 tilastot.

helsingin kaupunginosa kartta Reisereise helsingin kaupunginosa kartta Reisereise

helsingin kaupunginosa kartta Helsingin Alueellinen Jako Wikipedia helsingin kaupunginosa kartta Helsingin Alueellinen Jako Wikipedia


Post a Comment for "Helsingin Kaupunginosa Kartta"