Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Saariston Rengastie Kartta

Saariston rengastie kartta

Saariston rengastien parhaat nähtävyydet ravintolat ja majapaikat kartalla. Suurelle rengastielle pituutta kertyy noin 200 km josta lähes neljännes on lauttakyytejä.

saariston rengastie kartta Saariston Rengastie Google My Maps saariston rengastie kartta Saariston Rengastie Google My Maps

Saariston rengastie tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua turun saaristoon ilman omaa venettä.

Noin 250 kilometrin matkalla näet 12 siltaa yhdeksän lossia ja lauttaa sekä monta hienoa saaristopitäjää. Majatalo martta on saariston romanttisin majoittumispaikka nauvon kirkonmäellä majatalo martan prinsessahuone omalla sisäänkäynnillä erillisessä majoitustalossa. Saariston rengastien reitti turun saaristossa myötäpäivään saaristotien kautta. Koti suomi kotimaan parhaat matkakohteet saaristomeri nämä ovat turun saariston parhaat kohteet saariston rengastie parhaat vinkit matkalle.

Lue lisää saariston rengastiestä. Minkä tavan valitsetkin saaristo tarjoaa hyvät kulkuyhteydet. Autolla kierrät rengastien jopa päivässä mutta miksi kiirehtiä näin ihanissa maisemissa. Kuljetus savolainen hiittisten ja rymättylän reitit ferryway nauvon eteläinen ja poikittainen reittialue houtskarin ja iniön reittialueet.

Paikanna sijaintisi valitse kulkumuoto ja löydä lähimmät lauttalähdöt rengastiellä. Täällä on lumoavat merimaisemat mökkejä kauniilla paikoilla saaristohotelli idyllisellä pikku saarella ja aitoa saariston tunnelmaa. Linkkejä klikkaamalla pääset lukemaan lisää kartan näyttämistä kohteista. Turun saariston ensimmäinen autolautta m s fix aloitti liikenteen paraisten sattmarkin ja prostvikin välillä vuonna 1950.

Pienen rengastien pituus on vastaavasti noin 120 km. Aluksen entinen nimi oli s s pargas ja se oli muutettu matkustajahöyrylaivasta autolautaksi. Saariston rengastie on mukava tapa tutustua saaristoon. Varaa hotelli tai huoneisto.

Rengastien kulkija siirtyy saarelta saarelle välillä siltoja pitkin välillä maantielauttojen lossien ja yhteysalusten kyydillä. Pyöräile tai patikoi ja. Voit itse valita kuinka liikut saaristoalueella. Reitti lähtee turun tuomiokirkolta tietä 110 kaarinaan.

Oppaan yli kolmekymmentä käyntikohdetta sijaitsevat saariston rengastien tai pienen rengastien. Voit zoomata ja liikuttaa karttaa mielesi mukaan. Saariston lautat lossit yhteysalukset ja ahvenanmaan lautat. Saariston rengastie lue lisää saariston rengastiestä.

Alukseen mahtui kerrallaan jopa 7 autoa joista pari linja autoa. Rengastie tunnetaan erityises ti retkipyöräilykohteena sillä avarat merimaisemat idylliset saaristokylät ja lauttamatkat kokee parhaiten kiireettömästi polkupyörällä. Sieltä se jatkuu saaristotietä tie 180 pitkin paraisille ja lillmälön lauttarantaan lyhyen lauttamatkan jälkeen saavutaan aitoon saaristopitäjään nauvoon. Asterholma 22840 lappo åland.

Saariston rengastie pyöräilyopas esittelee turun saariston suositun mat kailutien kohteita tekstein kuvin ja kartalla. Leveä parivuode ja prinsessaverhot tuovat ripauksen ylellistä ja kartanomaista maalaistunnelmaa yöpymiseen. Turun saaristossa kiertävä matkailutie vie halki hienojen luonto ja kulttuurimaisemien. Toki kohteisiin voi tutustua yhtä lailla myös autolla tai moottoripyörän selässä.

Koko kiertomatkan voi tehdä kesäkuukausien aikana vähintäänkin kesäkuun alusta. Reitti on noin 250 kilometrin pituinen josta 220km ajomatkaa ja monet erilaiset lautat ja yhteysalukset vievät sinut haluamaasi kohteeseen. Veneellä pyörällä moottoripyörällä autolla bussilla tai vaeltamalla. Hienointa siinä on se että pääreitillä vain iniön dalenin ja houtskarin mossalan välinen.

21600 parainen 358 40 011 7123.

saariston rengastie kartta Saariston Rengastie Lautta Net saariston rengastie kartta Saariston Rengastie Lautta Net

saariston rengastie kartta Saariston Rengastie Saariston Rengastien Ja Ahvenanmaan Saariston Lautat Ja Palvelut saariston rengastie kartta Saariston Rengastie Saariston Rengastien Ja Ahvenanmaan Saariston Lautat Ja Palvelut


Post a Comment for "Saariston Rengastie Kartta"