Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Rautatie Karttamerkki

Rautatie karttamerkki

Yhdistämiseen aikaa 1 minuutti. Maaston muodot maaston piirteet kivet ja jyrkänteet.

rautatie karttamerkki Karttamerkit Partiowiki rautatie karttamerkki Karttamerkit Partiowiki

Kulkureitit sähkölinjat ja ihmisten tekemät kohteet 5.

Valkoisen peiton toisessa taas sen pitää piirtyä kaikkien muiden päälle. Sama väri voi esiintyä pariinkin kertaan kun halutaan että jossain karttamerkissä ko. Kuvan 9 karttamerkki on muurahaispesä totta tarua 2. Kuvan 10 karttamerkki on epäselvä kuvioraja totta tarua 3.

Voi olla risujen peittämäkin. Kohdeluettelo ankkuripaikka hylky hylyn syvyys turvalaite vesikulkuväylä vesikulkuväylän kulkusuunta vesikulkuväylän teksti 2 4 johtoverkosto kohderyhmä johtoverkosto sisältää johtomaiset energian ja eri olomuotoisten aineiden siirtoon tar koitetut. 6 114 2 3 vesikulkuväylästö kohderyhmä vesikulkuväylästö sisältää merenkulkuviranomaisten merkitsemät vesiväylät sekä nii hin liittyvät turvalaitteet. Aita maavalli jyrkänne polku 6.

Maaston piirteet kivet ja jyrkänteet 2. Kartutamme hoidamme ja esittelemme kulttuurihistori. Kuvan 8 karttamerkki on. Yhdistä karttamerkki ja oikea vaihtoehto yhdistelytehtävä.

Kuoppa on usein kuiva vedestä. Värit ocad piirtää kartat värien mukaisessa järjestyksessä järjestys on määritelty värit valikossa. Sääntöä tarkennettu että vihreä ympyrä on puun karttamerkki myös vihreä pyöreä piste on mahdollinen merkintä puu tai pensas vihreä x on joku muu kasvillisuuskohde tarvittaessa esim. Kuvan 11 karttamerkki on raunio totta tarua 4.

Kuvan 5 karttamerkki on. Louhikko suppa pistekumpare hiekkakuoppa 8. Kohdeluettelo rautatie rautatieliikennepaikka rautatien symboli. Sovituin värein ja symbolein piirretty kartta kertoo karttamerkit hallitsevalle tarkan kuvan maastosta.

Vesistöön liittyvät merkit suot ja ojat 3. Yleensä ei ole vaarallinen. 201 iso jyrkänne. Kuvan 6 karttamerkki on.

Suuri juurakko 509 rautatie sprinttikartoilta aiemmin tuttu karttamerkki. Tarvittaessa voidaan lisätä kielletyn alueen merkintä uudet karttamerkit isom2017 3. Kasvillisuus ja maastonpinnan karttamerkit 4. Museovirasto on kulttuuriperinnön asiantuntija palvelujen tuottaja toimialansa kehittäjä ja viranomainen.

Osoite ja nimistökohteet kaupunginosan nimi kylän nimi kadunnimi iso kadunnumi pieni ja pitkä kiinteistön osoite maastonimi iso maastonimi normaali vesistönimi iso vesistönimi normaali. Rautatie ja rautatie sähkö rautatie kapea ja kisko rautatie rakenteen alla johdot ja kaapelit sähkökaapeli sähköpylvään orsi valokaapeli puhelinkaapeli puhelinpylväs tukivaijeri harus keski ja suurjännite ilmajohto sähkö ja valaisinpylvään jalusta johtoalueen reuna putkisto. Vuosien mittaan karttamerkit ovat jonkin verran muuttuneet esimerkiksi ison kiven merkki muistutti peruskartoissa vinoa silinterihattua. Väri saa peittyä jonkin toisen alle esim.

Louhikko suppa pistekumpare hiekkakuoppa seuraava rastipiste. Valitse mikä tahansa numero joka on suurempi kuin 2. Tämä karttamerkki on siis lisäksi ihan uusi myös. Kuvan 7 karttamerkki on.

Www suunnistusliitto fi isom2017 412 viljelty peltomaa pistepelto viljellyn peltomaan merkintä on aina ns. Rautatie portaat kivi jyrkänne 7.

rautatie karttamerkki Https Www Suunnistusliitto Fi System Wp Content Uploads 2017 12 Isom2017 Muutokset Pdf rautatie karttamerkki Https Www Suunnistusliitto Fi System Wp Content Uploads 2017 12 Isom2017 Muutokset Pdf

rautatie karttamerkki Karttamerkit Retkipaikka rautatie karttamerkki Karttamerkit Retkipaikka


Post a Comment for "Rautatie Karttamerkki"