Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Namibia Kartta

Namibia kartta

Namibian on sanottu olleen viimeinen siirtomaa joka itsenäistyi. Hereron kieli herero language de.

namibia kartta Map Of Namibia namibia kartta Map Of Namibia

Kuivassa ja kuumassa namibiassa on useita.

Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Namibian dollari namibian dollar 2. Saatavilla olevat tiedot. Namibia republic of namibia namibian lippu namibian tasavalta eli namibia on noin kahden miljoonan asukkaan valtio lounais afrikassa atlantin rannalla.

Namibia afrikka eteläinen afrikka. Etelä afrikan vallan aikaisesta sissijärjestö swapo sta on kehittynyt maan nykyinen hallitseva puolue. Namibiassa sijaitsee useita luonnonpuistoja ja suojelualueita kuten fisher river canyon ja arvostettu etoshan kansallispuisto. Namibia on ilmastoltaan pääasiassa kuuma ja kuiva.

Saksan kieli german language kartta kartta namibia. Kilometrien pituisten dyynien lisäksi maassa on lukemattomien eläinlajien asuttamia kansallispuistoja mystiikkaa henkivä rannikko ja kiinnostavaa arkkitehtuuria ajalta jolloin namibia oli saksan siirtomaa. Etelä afrikan randi south african rand rs. Tämä kartta näyttää yhdistelmän poliittisia ja fyysisiä piirteitä.

Namibia on tunnettu maailman korkeimmista hiekkadyyneistä jotka hallitsevat kaunista aavikkomaisemaa. Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Se sisältää maiden rajat suuret kaupungit suuret vuoret varjostetussa helpotuksessa valtameren syvyys sinisellä värikaltevuudella sekä monet muut ominaisuudet. Namibiaa rajaavat namibin ja kalaharin autiomaat ja vuotuinen sademäärä on saharan alapuolisen afrikan pienin.

Etelä afrikan vallan aikaisesta. Englannin kieli english language hz. Namibiassa voi tutustua myös muinaisiin kulttuureihin esimerkiksi twyfelfonteinin kalliopiirrosalueella. Namibia on lounais afrikassa atlantin rannalla sijaitseva maa joka hurmaa matkailijat monilla aarteillaan.

Kuumuutta ja kuivuutta. Valtionpäämies uskonto väkiluku pinta ala. Iso osa namibiaa oli saksan siirtomaana ensimmäiseen maailmansotaan saakka ja saksalaisten vaikutus näkyy monin paikoin edelleen. Namibian on sanottu olleen viimeinen siirtomaa joka itsenäistyi.

Namibia itsenäistyi etelä afrikan alaisuudesta vuonna 1990. Namibia on pinta alaltaan yli kaksi kertaa suomen kokoinen mutta todella harvaan asutettu asukkaita on vain hieman yli 2 miljoonaa. Kartta namibia republic of namibia maa afrikka namibia. Namibia on yksi melkein 200 maasta joita on kuvattu sinisen valtameren laminoidussa maailmankartassamme.

Namibian tasavalta eli namibia on noin kahden miljoonan asukkaan valtio lounais afrikassa atlantin rannalla namibian naapurimaita ovat angola ja sambia pohjoisessa botswana idässä ja etelässä etelä afrikan tasavalta jonka alaisuudesta namibia itsenäistyi vuonna 1990. Namibian lipun värit edustavat maan kahta suurinta puoluetta. Namibian maisemat ovat monen mielestä vertaansa vailla ja maa tunnetaan erityisesti safari ja luontomatkakohteena. Tämä on loistava kartta opiskelijoille kouluille toimistoille ja muualle jotta koulutusta näyttöä tai sisustusta varten tarvitaan hieno.

Namibian naapurimaita ovat angola ja sambia pohjoisessa botswana idässä ja etelässä etelä afrikan tasavalta jonka alaisuudesta namibia itsenäistyi vuonna 1990. Kartta namibia. Find local businesses view maps and get driving directions in google maps. Valuutta kieli iso valuutta symboli significant figures.

Afrikaans afrikaans language en.

namibia kartta Namibia Malaria Map Fit For Travel namibia kartta Namibia Malaria Map Fit For Travel

namibia kartta Namibia Map And Satellite Image namibia kartta Namibia Map And Satellite Image


Post a Comment for "Namibia Kartta"