Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Metsä Kartta

Metsä kartta

Metso alueella eli etelä suomen ja lounais lapin alueilla. Karttaa voi zoomata lähemmäksi tai kauemmaksi plus ja miinus merkeillä tai hiirellä rullaamalla.

metsä kartta Uusi Sivu 1 metsä kartta Uusi Sivu 1

Yksittäisistä kohteista on nähtävissä kunkin aineistoryhmän osalta olennaisimmat tiedot.

Teemme työmme suurella sydämellä metsää ja metsänomistajaa arvostaen. Tältä sivulta saat tietoa paikkatietoalustan tarjoamista palveluista kunnille. Testaa helposti upm metsä verkkopalvelua. Lue lisää metsän ilmastovaikutuksista.

Trävaruaktiebolaget kemi aloitti sahaustoiminnan vuonna 1893 ja sellua kemissä on tehty vuodesta 1919 alkaen. Kohteet on jaettu a ja b luokkiin jossa a kohteet ovat tunnetusti suojelunarvoisia ja b kohteet sisältävät myös potentiaalisesti arvokkaiksi arvioituja osia. Lataa avoimia kartta ja ilmakuva aineistoja. Näytä maanpinnan alapuoliset kohteet.

Metsä on arvokasta omaisuutta jota uhkaavat monenlaiset tuhot. Piirrä maaston päälle piirrä 3d mallien päälle piirrä molempien päälle tallenna sulje ladataan. Kirjaudu ja pyydä tarjous tutustu palveluun. Selvitys ja esitys valtion omistamien metsä ja suoalueiden suojelusta ns.

Voit liittyä paikkatietoalustan kuntafoorumiin ja saada tietoa ensimmäisten joukossa uusista palveluista. Kartan selitetekstit löytyvät vasemmasta yläkulmasta nuolimerkkien takaa ja alueiden nimet tulevat näkyviin karttaa klikkaamalla. Metsään fi palvelu on metsänomistajien ja metsäalan toimijoiden maksuton asiointipalvelu. Kartassa on esitetty metsähallituksen hallinnassa olevat maa ja vesialueet.

Metsähallitus on valtion liikelaitos jolla on sekä liiketoimintaa että julkisia hallintotehtäviä. Maanmittauslaitos tuottaa tietoa kansallisen. Haluatko tallentaa kartan tilan. Metsähallituksen hallinnassa on 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa ja vesialueita joita se hoitaa ja käyttää niin että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Maat ja vedet karttapalvelu. Metso ohjelma on vapaaehtoista metsiensuojelua joka tähtää taantuvien lajien ja arvokkaiden. Osassa karttapalveluista käytetään kohteiden ominaisuuksien kuvaamiseen koodistoja jotka on kuvattu excel taulukossa. Kemin sellutehdas on pääosin uusittu 1980 luvulla.

Videon lupaus tulevaisuuden meille biisi on nyt spotifyssa. Ylikirjoita nykyinen luo uusi sulje luo tila. Tarkemmat tiedot ovat saatavissa ladattavien paikkatietoaineistojen ja rajapintojen kautta. Maastotietoja päivitetään ilmakuvausten ja laserkeilausten avulla.

Metsäammattilaisemme tietävät mitä metsäsi milloinkin tarvitsee. Greenpeace suomen luonnonsuojeluliitto luonto liitto wwf suomi birdlife suomi 2012. Karttapalveluissa avointa metsätietoa voi katsella verkkoselaimella ilman erillistä paikkatietosovellusta. Ajantasaisia kartta ja paikkatietoja suoraan sovellukseesi.

Lue lisää avoimen metsätiedon tietotuotekuvauksesta pdf. Upm metsä lupaa hyvää katso video. Hiilensidonnalla tarkoitetaan puuston ja maapohjan kykyä sitoa hiiltä mikä on merkittävä ilmastovaikutteinen ominaisuus. Metsä fibren kemin tehdas.

Tallenna sulje title. Pohjola metsävakuutuksella varaudut yllättäviin riskeihin. Esityksen yhteispinta ala on noin 140 000 hehtaaria. Kohdekohtaisia tietoja löydät täältä.

Palvelun tuottaa suomen metsäkeskus ja rahoittaa maa ja metsätalousministeriö. 1893 trävaruaktiebolaget kemi perustettiin 1919 käynnistyi sulfiittiselluloosatehdas 1927 käynnistyi sulfaattisellutehdas 1980 1990 mittava uudistusohjelma 1991 kemi oy fuusioitiin metsä botniaan 2002 kartonkitehtaan liiketoiminta eriytettiin omaksi yhtiökseen kemiart.

metsä kartta Metsantutkimuslaitos Valtakunnan Metsien Inventointi Vmi metsä kartta Metsantutkimuslaitos Valtakunnan Metsien Inventointi Vmi

metsä kartta Metsa Kartta Skogs Karta metsä kartta Metsa Kartta Skogs Karta


Post a Comment for "Metsä Kartta"