Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Karttapallo Sisustuksessa

Karttapallo sisustuksessa

Purua on noin 10cm jonka alla ja seassa on tunneleita pahveja satunnaisia herkkuja ja ihan pohjalla on muutama kivi että kynnet kuluu. Valitettavasti tuo karttapallo ei kuitenkaan läheltä katsottuna ollut niin mieluinen että olisin sen ottanut mukaan 50 frangin hintaan.

karttapallo sisustuksessa Jos Karttapallo Ei Enaa Pysy Telineessaan Siita Voi Tehda Upean Lampunvarjostimen Kasityoideat Kodinsisustusideat Ja Diy Sisustus karttapallo sisustuksessa Jos Karttapallo Ei Enaa Pysy Telineessaan Siita Voi Tehda Upean Lampunvarjostimen Kasityoideat Kodinsisustusideat Ja Diy Sisustus

Olin varautunut maksamaan pallosta huomattavasti enemmän kuin myyjä siitä pyysi joten olin arvatenkin huippuonnellinen tästä pallolöydöstä.

Sisustusalbumikuvia lastenhuone lastenhuoneen sisustus jäseneltä heinassaheiluvassa. En tuo moottorisahaa tai turvakypärää. Karttapallo on myös purjehdusaiheinen sisustuselementti voi suunnitella tai seurata pidemmälle meneviä purjehduksia julisteita tietysti mutta aiheet solmuja majakoita pursia jne vaihtuvat aina aika ajoin jokaisella on oma makunsa liika voi olla toiselle liikaa toiselle vasta alkusoittoa ja asunnon koko aiheuttaa myös rajoituksensa. Makuuhuoneen seinät saivat valkoisen maalin pintaansa.

Eräässä pöydässä oli myynnissä vanha silitysrauta jota olen myös pitkään etsinyt ja siitäkin pyydettiin melko paljon 40 frangia. Karttapallo ihana sisustusidea lastenhuoneeseen 29 4 2017 klo 21 40 olen pitkään ihastellut sisustusesineeksi lastenhuoneeseen perinteistä karttapalloa. Sohva on iskun diva malli aniliininahalla. Sille on tullut todennäköisesti häkin katosa haava niskaan jota olen tässä seuraillut ja se on parantunut hyvin.

Olen haeskellut juuri tällaista vanhempaa mallia jossa on puinen jalusta ja valtiot sen nimisiä kuin niitä omana ala aste aikana opiskeltiin. Suomessa ollessa löysin samanlaisen raudan. Olohuoneen ikkunaa kesällä 2014. Ihanan värikäs lastenhuone tuolla kelpaa aikuistenkin leikkiä.

Pöytiä kierrellessämme löysin aivan ihanan puisen kelkan jossa oli valurautaiset jalakset mutta tuonkin hinta oli mielestäni kohtuullisen kallis 120 frangia. Vuonna 1946 rakennettu hirsitalo jossa asuu kolmehenkinen perhe ja kaksi kissarouvaa. Koti on paras paikka maailmassa. Mutta väite että muun elämän tulisi näkyä sisustuksessa eihän sekään pidä paikkansa.

Vanha liinavaatekaappi on antiikkiliikkeestä samaten kuin pöytä. Kamina syö tällähetkellä mouse naturea joka kelpaa oikein hyvin sekä välillä hän saa porkkanaa ja kuivaa leipää. Utelisin mistä tuo pöydän yläpuolella oleva taulu on kotoisin. Karttapallo ja lasipullo viime sunnuntaina meilläpäin järjestettiin joka vuotinen katukirppis josta bongasin viimeinkin sellaisen karttapallon joka ollut yksi etsiskelyjeni kohde jo jonkin aikaa.

Minulla on kausia kun innostun sisustamaan ja laittamaan kotia kuntoon mutta kyllä pelkkä tavaroiden järjestely siivous ja leikkokukat tuovat jo paljon piristystä. Tuliaisina on joiltain matkoilta kulkeutunut pieniä muistoesineitä kotia koristamaan. Vanha lypsyjakkaran puolikas toivottaa vieraat sydämellisesti tervetulleiksi. Tässä touhuja uudessa sisustuksessa.

Heinassaheiluvassa heinässä heiluvassa blogin takana hääräilee laura intohimoinen sisustaja. Näin siivouspäivän kunniaksi innostuin räpsimään muutaman kuvan kotona. 50 luvun henkeä mukaellen sisustettu olohuone. Ovet tapetoitiin new england lautatapetill.

Lasinen karttapallo ja muuta olohuoneen tilpehö. Pilttiä en ole antanut kuin kerran ja sen. Osan esineistä olen taas ostanut ihan vain sisustusta silmällä pitäen. Aluksi suunnittelin sen olevan perinteisesti vaaleansininen sillä niilon huoneen tehosteväreistä löytyy erilaisia sinisiä säyvyjä.

Ei punotusta tai turvotusta.

karttapallo sisustuksessa Karttapallo Atmosphere Q Ball Connection Globe Lamps Earth Globe Globe karttapallo sisustuksessa Karttapallo Atmosphere Q Ball Connection Globe Lamps Earth Globe Globe

karttapallo sisustuksessa Sisustus Karttapallo 13x12x24 Luxehome karttapallo sisustuksessa Sisustus Karttapallo 13x12x24 Luxehome


Post a Comment for "Karttapallo Sisustuksessa"