Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hailuoto Vanha Kartta

Hailuoto vanha kartta

Marjaniemessä kohtaa rannatonta avaruutta aurinkoa ja tuulta kalaa ja merenkulkua sekä historiaa ja tulevaisuutta. Vanhojen karttojen hailuoto summary.

hailuoto vanha kartta Kalmbergin Kartasto R Viiia List 6 Kartta Jyx Expo hailuoto vanha kartta Kalmbergin Kartasto R Viiia List 6 Kartta Jyx Expo

Matkailuauto on hiukan painavampi.

Karttoja voi ostaa karttakeskuksesta ja maanmittaustoimistoista. Voit katsella maanmittauslaitoksen karttoja verkossa. Löydä haluamasi osoite helposti interaktiivisen suomen kartan avulla. Valitse hiiren oikealla painikkeella avautuvasta pikavalikosta keskitä kartta tähän tai kaksoisnapsauta hiirellä kartan kohtaa johon haluat keskittää näkymän.

Valitse avautuvista karttanäkymäruuduista haluamasi näkymä. Autolla merenselän yli sisämaan poika pääsee harvoin vetten päälle mutta hailuodossa se onnistuu ja vieläpä omalla autolla. Kirkon kivijalan päälle on pystytetty rakenteita kuten saarnatuoli ja penkkejä sekä muistokivi. Puula maastokartat m444 ja n433 1 50 000.

Marjaniemi on hailuodon läntisin paikka ja saaren läpi kulkevan tien päätepiste. Voit hakea karttoja koko suomesta muun muassa paikannimillä ja koordinaateilla. Vanha kalastajakylä henkii mennyttä kalastuksen tärkeyttä saarelaisille. Hailuodon santonen 1900 luvun alusta 1960 luvulle summary.

Katso karttamerkkien selitteet. Kunnanvirasto avoinna arkisin ma 8 16 ti to 10 15 pe 10 14 muina aikoina ajanvarauksella. Satamassa puretaan edelleen huomattavat määrät silakkaa siikaa ja. Katsele ja lataa karttoja.

Kartta ja paikkatietojen rajapintapalvelut. Kyyvesi maastokartat n433 ja n511. Marjaniemi on ollut satojen vuosien ajan satama ja kalastuspaikka. Kivijalka erottuu selkeänä rakenteena kirkkomaalla.

Mikkelin seudun kartta www seutuhaku fi kangasniemen kartta www ahiplan airix fi pieksämäen karttapalvelu kartat pieksamaki fi maanmittauslaitoksen karttapaikka www karttapaikka fi muut kartat. Se on edelleen perämeren keskeinen kalastussatama. Hiukan se jännittää ajaa isolla autolla aavalle lumilakeudelle. Napsauta valitse karttanäkymä välilehteä.

Utuisena päivänä keskellä yhdeksänkilometristä jäätietä ei rantoja näy. Valitse käytettävä karttanäkymä esimerkiksi opaskartta tai ilmakuva. Hailuodon kunta luovontie 176 90480 hailuoto 044 497 3500 kunnanvirasto a hailuoto fi. Jännitystä meillä lisää vielä se että juuri kun hurautamme jäätielle havaitsee vaimo ohivilahtavassa liikennemerkissä painorajoituksen kaksi tonnia.

Kuvat ovat joko jpg tai tif formaateissa joista kaikki jpg kuvat ovat vapaasti. Karttahaun lisäksi palvelusta löytyy monia muita ominaisuuksia. Maanmittaus kartografia osiossa on kattava tietopaketti maanmittauksen kehityksestä 1600 ja 1700 luvuilla samana ajanjaksona suomessa toimineista maanmittareista ja karttojen tulkitsemisesta. Etrs tm 35 n e z m mpy 6 m mpy koord selite peruskartan keskikoordinaatit etäisyystieto.

Hailuoto on old maps. Karttapaikalla pääset tutustumaan maanmittauslaitoksen maastokarttoihin ja ilmakuviin. Näe suomi myös satelliittikuvina. Oulun yliopisto historian laitos eripainossarja n o 163 meriläinen a.

4 1 vanha kirkko kirkonpaikat nimi. Tutkimus välilehden alta löytyy sekä kartta aiheisia tutkimuksia että karttatutkimusta täydentävää aineistoa kuten valokuvia ja tarkempia tietoja taloista sekä talonhaltijoista. Santonen of hailuoto from the turn of the century to the nineteensixties. Näytä kartalla haluamasi aineistot.

hailuoto vanha kartta Thing I Saw Hailuoto hailuoto vanha kartta Thing I Saw Hailuoto

hailuoto vanha kartta Peruskartat Ym hailuoto vanha kartta Peruskartat Ym


Post a Comment for "Hailuoto Vanha Kartta"