Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Autosuunnistus Kartta

Autosuunnistus kartta

Yyterin rantakartasta löydät kaikki hiekkarannan alueen palvelut pukukopeista ja wc tiloista ravintolapalveluihin sekä tekemiset. Hakukoneella haku ei antanut kovin hääppöisiä tuloksia.

autosuunnistus kartta Lahtoluettelo autosuunnistus kartta Lahtoluettelo

Suunnistusreitti on merkitty karttaan joukolla numeroituja violetteja ympyröitä rasteja jotka on yhdistetty väliviivoin maastossa kartan rastipisteet on merkitty oranssi.

19 9 valkeakosken toijalan seudun ua härkätienlenkki as sm cup. Suunnistusta voi toki harrastaa myös kuntoiluna ilman ajanottoa. Osallistumismaksu 20 käteisellä paikanpäällä. Yyterin retkeilyreittien varrelle mahtuu monenlaista maisemaa.

Enon eksytys kansainvälinen autosuunnistus kilpailu ajetaan lauantaina 7 3 2020. Suunnistuksen tarkoituksena on löytää karttaan merkityt rastit mahdollisimman nopeasti. Iisakki järvenpää as nez sm. Merta dyynejä mäntymetsä vanhaa kuusimetsää suonylitystä luontotorneja ja hiekkaisia metsäreittejä.

Kiti kisapalvelu 2020 lakian ajot. Ennen suunnistusta on hyvä kuitenkin opetella suunnistuksen perusteet eli karttamerkit sekä kompassin käyttö. Uusi karttapalvelu perustuu ryypön kehittämään karttapullautin sovellukseen jolla voi yhdistää maanmittauslaitoksen maastotietokannan peruskartta aineiston ja laserkeilausaineiston ja muodostaa niistä tarkat korkeuskäyrät ja kasvillisuustiedot sisältäviä karttoja. Lähtöpaikka abc uuro alkaen klo 16 00.

Tunteeko kukaan sivua josta löytyy vaikka koko suomen kartat eri mittasuhteissa kuten auto suunnistus retki kaupunki yms. Ratamestari raimo heiskanen 050 327 3161. Yyterin aluekartta auttaa sinua löytämään etsimäsi palvelut ja ennemän. Tutustu yyterin retkeilyreittikarttaan ja lähde löytämään luontosi.

Tällainen pullautuskartta soveltuu suunnistusharjoittelun lisäksi kaikenlaisiin tarpeisiin joissa maastonmuotojen ja kasvillisuuden tarkkuus on olennaista. 18 9 forssan seudun urheiluautoilijat xx syys st nez sm. 8 2 lapuan urheiluautoilijat xviii kesäilta kangasalla as. Maasto voi olla rakentamatonta luontoa esimerkiksi metsää tai rakennettua puistoa ja taajamaa kartan lisäksi suunnistamisen apuna käytetään usein kompassia.

22 8 kangasalan urheiluautoilijat nez forssa. Kilpailureitti voi kulkea kilpailusta ja kilpailuluokasta riippuen teollisuusalueilla ja muilla vastaavilla helppokulkuisilla alueilla tai soranottoalueilla moottoriradoilla armeijan harjoitusalueilla jai muilla vastaavilla vaikeakulkuisimmilla alueilla. 24 10 ahveniston autourheilijat 2019 klapitehtaan kierros as sm. Toki tähän tarvitaan myös kompassia.

Tänään käsittelemme suunnistusta eli urheilulajia jossa kartta on pääosassa. Suunnistus on urheilulaji jossa kuljetaan maastossa tarkoituksena löytää karttaan merkityt rastit oikeassa järjestyksessä mahdollisimman nopeasti. Suunnistustaitoja oppii parhaiten liikkumalla luonnossa karttaa ja kompassia apuna käyttäen. Autosuunnistus on moottoriurheilulaji jossa arvostellaan kilpailijaparin taitoa ajaa karttaan määritelty reitti noudattaen annettuja ajoaikoja ja nopeuksia.

autosuunnistus kartta Ysikymppivasen 2011 autosuunnistus kartta Ysikymppivasen 2011

autosuunnistus kartta Kanta Hameen Autosuunnistussarja 5 Photos Sports League autosuunnistus kartta Kanta Hameen Autosuunnistussarja 5 Photos Sports League


Post a Comment for "Autosuunnistus Kartta"