Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Evon Retkeilyalue Kartta

Evon retkeilyalue kartta

Evon retkeilyalue on valtion retkeilyalue jonka kokonaispinta ala on 4 862 hehtaaria josta veden peitossa on 186 hehtaaria tästä alueesta noin 1 300 hehtaaria on suojelumetsää johon sisältyvät kotisten aarnialue 232 hehtaaria ja sudenpesänkangas 460 hehtaaria samaan retkeilyaluekokonaisuuteen valtion retkeilyalueen kanssa kuuluvat evon opetusmetsä jonka laajuus on 2 025 hehtaaria hämeenlinnan kaupungin omistama tarusjärven retkeilyalue jonka laajuus on noin 1 000 hehtaaria. Evon retkeilyalueella en ollut vielä tullut käyneeksi joten oli aika katsastaa tämäkin paikka.

evon retkeilyalue kartta Hei Evon Retkeilyalueen Kartta On Evon Retkeilyalue Evo Hiking Area Facebook evon retkeilyalue kartta Hei Evon Retkeilyalueen Kartta On Evon Retkeilyalue Evo Hiking Area Facebook

Tuvilla tulentekopaikoilla ja huussikäyntien jälkeen.

Untulan lava untulantie 1 lammi. Evon retkeilyalue 20 8 2020 koronaviruksen takia luonnossakin on syytä pitää turvavälit ja noudattaa erityistä käsihygieniaa mm. Valtion retkeilyalue on perustettu vuonna evon suunnittelualuekokonaisuuteen kuuluu valtion retkeilyalueen lisäksi vanhojen metsien suojelualueet kotinen ja sudenpesänkangas mustajärven tila sekä evon retkeilyalueesta koilliseen vuonna 2006 rantojensuojeluohjelmaan hankittu 138 hehtaarin laajuinen alue. Retkemme ei tällä kertaa kattanut juurikaan polkuja vaan tarkoituksena oli rentoutua nuotion äärellä ja roikkua yö riippumatoissamme.

Evolle kertyy matkaa lammilta noin 20 km padasjoelta 25 km hämeenlinnasta 50 km lahdesta 70 km ja tampereelta 110 km. Evon retkeilyalueella kulkijan käytössä on yhteensä noin 8500 ha n suuruinen alue jossa voi patikoida merkityillä reiteillä yöpyä laavuilla tai telttailuun varatuilla paikoilla. Evon historiaa on tiettävästi jo 1300 luvulta saakka mutta erittäin. Retkeilyaluestatuksensa vuoksi retkeilijä voi törmätä aika isoihinkin hätkähdyttäviin.

Evon luonto koostuu lähinnä erilaisista metsistä sekä pienistä järvistä ja lammista. Evon retkeilyalue sijaitsee hämeessä hämeenlinnan kaupungissa ja padasjoen kunnassa lammi padasjoki tien nro 53 varrella. Evon retkeilyalue evois strövområde evo hiking area o p i s t o ntie evon retkeilyalue evois strövområde evo hiking area evon opetusmetsä evois undervisningsskog evo teaching forest hämeen ammattikorkeakoulu häme university of applied sciences vonkamies ukkoherra erakkomurju rieska latvatupa ruuhijärvi syväjärvi hokajärvi ylinenlaavu vähä koukkujärvi niemilaavu ahdinkämppä niemistupa evon leirialue varattava evois lägerområde evo camping centre 1. Rentoutumista evon retkeilyalueella 8 5 2016 0 comments in havainnot oppaat reitit retket retkipaikka by marko hämäläinen.

March 3 2020 at 6 30 am nizza kartta opas. Evon retkeilyalueen kartta on evon retkeilyalue evo. Lähellä kuntosalit ja urheilutilat. Savotat ja metsäopetus ovat muovanneet alueen metsiä ja maisemaa.

Hossa palvelukartta evon retkeilyalue luontoon fi evo life luontotietokanta. Evon retkeilyalue sijaitsee hämeessä hämeenlinnan kaupungissa ja padasjoen kunnassa lammi padasjoki tien nro 53 varrella. Tulevina vuosina olisi tarkoitus ennestään laajentaa evo tuntemusta. Country safari liesontie 138 lammi.

Koti suomi hämeenlinna evon retkeilyalue evo hiking area. Työhevospalvelu hartman kujaportintie 23 auttoinen. Evon retkeilyalue evo hiking area. Etelästä ja pohjoisesta tultaessa retkeilyalueelle pääsee lammi padasjoki tietä nro 53 evon kylttien mukaan.

Suosituimmat lähtöpisteet ovat hamk evon pysäköintialue saarelantie 1 16970 evo ja pohjoisesta tultaessa retkeilyalueelle pääsee lammi padasjoki tietä nro 53 evon kylttien mukaan. Haarajärvi p haukkavuori hakojärvi sorsajärvi eväjärvi haarajärvi p evon retkeilyalue sijaitsee sopivasti melko lähellä kesämökkiämme joten olemme tutustuneet silloin tällöin retkeilyalueen tarjontaan. Pohjoisesta retkeilyalueelle voi tulla myös taruksen kautta kääntymällä lahti jämsä tieltä nro 24. Evo ei siis ole kansallispuisto vaikkakin sitä on sellaiseksi yritetty saada.

evon retkeilyalue kartta Evon Kulkuyhteydet Ja Kartat Luontoon Fi evon retkeilyalue kartta Evon Kulkuyhteydet Ja Kartat Luontoon Fi

evon retkeilyalue kartta Evon Kulkuyhteydet Ja Kartat Luontoon Fi evon retkeilyalue kartta Evon Kulkuyhteydet Ja Kartat Luontoon Fi


Post a Comment for "Evon Retkeilyalue Kartta"