Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Muotkatunturi Kartta

Muotkatunturi kartta

Share to twitter share to facebook. Muotkatunturit paikka jossa tapahtuu ja on kiva juoda kahvia tai teetä.

muotkatunturi kartta Muotkatunturin Kulkuyhteydet Ja Kartat Luontoon Fi muotkatunturi kartta Muotkatunturin Kulkuyhteydet Ja Kartat Luontoon Fi

Kävin toukokuun lopulla muutaman yön reissulla muotkatuntureilla.

Kulkeminen erämaassa edellyttää vaelluskokemusta ja hyvää kartanlukutaitoa. Muotkatunturit kartta osoite ja osoitehaku. 2 valtion metsästyslupa alueet ks. Mukaan kannattaa ottaa myös ensiapupakkaus.

Muotkatunturi 1608 tunnettu perinteinen riekkoalue inarin kunnan länsiosassa muotkatunturin erämaa alueella. Kartan reunukseen on koottu alueen tupien. Kartta ulottuu karigasniemelle angeliin kaamaseen ja inarin kirkonkylään asti. Muotkatunturit kartta kartta muotkatunturit.

Kartta ostettiin lähtöpäivänä ja reittikin oli suunniteltu vain hyvin karkeasti etukäteen. 1 valtion kalastuksenhoitomaksu sekä metsähallituksen joko inarin erämaa alueen nro 1564 tai. Alueella harjoitettava porotalous tulee huomioida ennen pyyntiin lähtöä. Etsi katuosoite muotkatunturit osoite muotkatunturit.

Jälkikäteen ajateltuna on hassua kuinka viikon reissun suunnitteluun saa yleensä kulumaan kuukausitolkulla aikaa. Muotkatunturit kuvat paikkakunta muotkatunturit. Muotkatunturin erämaa alue on erämaista erämaisin. Muotkatunturit sijaitsee jotakuinkin suomi neidon oikeassa poskipäässä inarin ja utsjoen kuntien alueella.

Myöskin räkkäaika on ohi tässä vaiheessa vuotta. Itsellä ainakin palaa äkkiä käämi noiden pikku vitsauksien kanssa. Ensimmäinen tunturivaellukseni suuntautui syksyllä 1991 juuri näihin maisemiin. Pinta ala 6290 ha poronhoitoalue kyllä riistalajit kanalintulupa vain riekko vesilinnut pienpedot jänis vuorokausilupa kanalintulupa vain riekko vesilinnut ja jänis kausilupa vesilinnut ja jänis pienpedot suosittelemme riekko pienpedot.

Suomen karttoja ja karttapaikkoja liikkumiseen matkustamiseen. Muotkatunturit karttapaikka muotkatunturit katunäkymä navigointi ja kuvia. Sijainti location hinnat prices. Tällä reissulla ei haluttu olla aikataulujen orjia.

Uutuutena kartalle on merkitty sen alueelta kymmenen nähtävyyttä tai kokemusta joista on kerrottu muutamalla lauseella kartan reunuksessa. Kunkin päivän tarkempi suunnitelma tehtiin vasta paikan päällä. Lomamatkamme osuivat tänä vuonna pääosin kotimaahan ja lapin matkailuun syyskuu on sesonkiaikaa ruskan ansiosta. Merkittyjä reittejä ei ole ja autiotupia on vähän.

Näin pyritään tarjoamaan myös vähemmän alueeseen tutustuneille kartan käyttäjille alueen parhaat elämykset. Etusivulle first page tausta background yhteystiedot contact inform. Utsjoen erämaa alueen nro 1574 virkistyskalastuslupa. Parin päivän operaatio tuotti lähes yhtä hyvän lopputuloksen lähinnä ruokapuoli oli hieman hätäisemmin mietitty eikä itse kuivattuja aineita ollut.

Lisäksi mukana ovat moottorikelkkareitit. Kulkijalla tulee olla kunnollinen erävarustus. Samana vuonna muuten perustettiin muotkatunturin erämaa alue. Muotkatunturi erämaiden aatelia.

Ruskavaelluksella muotkatunturin erämaa alueella 29 9 2015 4 comments in reitit retket by caj koskinen. Ottaa mukaan puukko tulkitikkuja kartta kompassi ensiaputarpeet ja riittävästi evästä. Alkukesän minivaellus oli minulle uutta vaikka muotkalla olenkin aika taajaan rampannut viimeisen kolmen vuosikymmenen aikana. Villin pohjolan nettisivuilta.

Sopivat jalkineet tuulenpitävät vaatteet majoite retkikeitin riittävästi retkimuonaa sekä kartta ja kompassi. Muotkatunturi kartta kartta käsivarren kulkuyhteydet ja kartat luontoon fi muotkatunturi kartta kartta muotkatunturi wilderness area directions and maps nationalparks fi email this blogthis. Kartta soveltuu erityisesti retkeilyyn jalan tai hiihtäen. Kesälomani osui tahtomattani syyskuulle ja se oli oikeastaan onnenpotku.

Ilmoittaa lähtö ja paluupaikkaasi mihin lähdet ja koska palaat.

muotkatunturi kartta Muotkatunturit 1 50 000 Vedenkestava Ulkoilukartta 2019 muotkatunturi kartta Muotkatunturit 1 50 000 Vedenkestava Ulkoilukartta 2019

muotkatunturi kartta Muotkatunturin Kulkuyhteydet Ja Kartat Luontoon Fi muotkatunturi kartta Muotkatunturin Kulkuyhteydet Ja Kartat Luontoon Fi


Post a Comment for "Muotkatunturi Kartta"