Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Helsingin Kartta Malmi

Helsingin kartta malmi

Mittaa matkaa ohje ohjeita. Malmi kartta malmi on noin 25 000 asukkaan kaupunginosa helsingin koillisosassa.

helsingin kartta malmi Sote Palvelujen Keskus On Pohjois Helsingissa Malmi Koillis Helsingin Lahitieto helsingin kartta malmi Sote Palvelujen Keskus On Pohjois Helsingissa Malmi Koillis Helsingin Lahitieto

Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten näyttämiseksi.

Malm on helsingin kaupunginosa ja peruspiiri. Malmin kaupunginosa koostuu seuraavista osa alueista. Operaatiot ja muutos vuosittain 2010. Tämä sivu esittelee helsingin historiaa kuvien videoiden ja karttojen muodossa.

Tässä kaupungissa yhdistyy kansainvälisen metropolin ilmapiiri pienen kaupungin viihtyisyyteen ja sen pinta ala on 715 48km2 672 08km2 kaupunkialue. Helsingin tiekartta tärkeistä paikoista kaupunginosista ja naapurustoista. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan malmi karttahakuun. Vuoden 1900 kartan taustalla näkyy seuraavan vuosikymmenen kartta koska osa kuvista sijoittuu kartan ulkopuolelle.

Palvelussa julkaistaan sekä kaupungin eri toimialojen ylläpitämiä että ulkopuolisia aineistoja. Arvioitu matka aika matka. Malmin peruspiiri on rajattu kaupunginosasta poikkeavasti niin että siihen eivät kuulu pihlajamäki ja pihlajisto jotka kuuluvat latokartanon. Tammikuuta 2008 ala malmi 4 911 as pihlajamäki 7 443 as tattariharju 5 as malmin lentokenttä 2 480 as ja pihlajisto 2 682 as.

Näytä kartalla ravintola apteekki lounas hotelli ruokakauppa kahvila. Näytä kaikki vaiheet tulosta. 560 13 2014. Yhteensä tällä alueella on 24 312 asukasta.

Toistaiseksi 50 ja 60 luvun karttana on vuoden 1949 kartta. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan helsinki karttahakuun. Mobiiliversiossa kaikki toiminnallisuus ei välttämättä ole vielä käytettävissä. Ylä malmi 6 791 asukasta 1.

Ilmakuva on käytettävissä alkaen vuodesta 1930. Helsinki on suomen pääkaupunki ja sen suurin kaupunki joka perustettiin vuonna 1550 vuonna 2018 helsingin asukasluku oli 648 650. Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten. Sen osa alueita ovat ylä malmi ala malmi pihlajamäki tattarinharju malmin lentokenttä ja pihlajisto.

helsingin kartta malmi Helsinki Kartat helsingin kartta malmi Helsinki Kartat

helsingin kartta malmi Malmi Helsinki Wikipedia helsingin kartta malmi Malmi Helsinki Wikipedia


Post a Comment for "Helsingin Kartta Malmi"