Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Finnkino Itis Kartta

Finnkino itis kartta

Kauppakeskus itis yli 120 myymälää yli 50 palvelua terveyspalveluista kampaamoihin imax leffateatteri ja kymmeniä ravintoloita sekä kahviloita. Itiksen info palvelee seuraavilla aukioloajoilla.

finnkino itis kartta Finnkino Itis Helsinki finnkino itis kartta Finnkino Itis Helsinki

Lunastat finnkino lab etusi kätevästi sähköisellä asiakaskortilla.

Tämän jälkeen pysäköinti on maksullista 1 50 h ja lisäaikaa voi ostaa automaateista tai taskuparkki sovelluksella. Lainata lastenrattaat tai pyörätuolin shoppailun ajaksi kysyä löytötavaroita. Parkkipaikkojen sijainnit alla. Ison omenan asiakkaat saavat pysäköidä ilmaiseksi parkkihallissa ensimmäiset 2 tuntia.

Yhdeksänsalinen ja noin tuhat paikkainen finnkino itis on ensimmäinen ja kauan. Uudessa laatuluokituksessa kuvan ja äänen laatu on maksimoitu muun muassa sijoittamalla kaiuttimet valkokankaan yläpuolelle kun ne aiemmin ovat olleet valkokankaan takana. 2 tuntia metron päädyssä vihreässä ja punaisessa parkkihallissa sekä gigantin edessä ulkona. Lisätiedot ohjelmistosta sekä turvallisuudesta löydät osoitteesta.

La su 13 00 21 00. Ma pe 15 30 21 00. Finnkino on vammaiskorttikohde ajankohtaista 19 7 2018. Finnkino on vammaiskorttikohde ajankohtaista 19 7 2018.

This map was created by a user. Finnkino omenan fbar palvelee teatterin toisessa kerroksessa perjantaisin ja lauantaisin ennen k18 näytösten alkua oikeus muutoksiin pidätetään. Katso kaikki liikkeet täältä. Itiksen parkkihalleihin on neljä sisäänajoa jotka kaikki sijaitsevat itäkadulla.

Eu n vammaiskortti on nyt käytössä myös suomessa. Kuvapalatsin kuva ja ääniratkaisut perustuvat finnkinon omaan laatuluokitukseen as2 een. Itiksessä on myös suomen ensimmäinen huippumoderni imax teatteri. Iso omena mobiilisovelluksella saat.

Ma pe klo 10 21 la klo 10 20 su klo 12 18 voit myös soittaa infon numeroon 040 554 9101. Kauppakeskus itiksestä löydät yli 120 myymälää yli 50 palvelua ja kymmeniä ravintoloita sekä kahviloita. Made with google my maps. Näin ääni kulkee esteettömästi ja.

Finnkino itiksessä näet hittielokuvat lastenleffat bollywoodit ja oopperat. Tervetuloa nauttimaan leffatunnelmasta joko ennen tai jälkeen näytöksen. Lue lisää uutisia edut ja tarjoukset. Vapaudenkatu 13 15110 lahti.

Meillä on ilo ilmoittaa että avaamme uudelleen finnkino itiksen sekä oscar s barin keskiviikkona 24 6. Marraskuussa 2007 avatun uudistetun lahden kuvapalatsin salit on varustettu alan parhaimmilla kuva ja ääniratkaisuilla. Me finnkinolla olemme mukana vammaiskortin tukijoukoissa ja haluamme palvella parhaalla mahdollisella tavalla erityistä tukea tarvitsevia asiakkaitamme. Learn how to create your own.

5 tuntia stockmannin päädyssä keltaisessa ja sinisessä parkkihallissa sekä p3 p4 ja p5 kattoparkeissa. Itiksessä on 1600 maksutonta parkkipaikkaa.

finnkino itis kartta Elokuvateattereita Finnkino Itis finnkino itis kartta Elokuvateattereita Finnkino Itis

finnkino itis kartta Finnkino Itis Helsinki finnkino itis kartta Finnkino Itis Helsinki


Post a Comment for "Finnkino Itis Kartta"