Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Joutsijärven Retkeilyreitti Kartta

Joutsijärven retkeilyreitti kartta

Suuntasin joutsijärvelle heinäkuun loppupuolella. Jostain mieleeni oli jäänyt joutsijärven retkeilyalueen nimi ja lyhyen tiedonhaun jälkeen oli selvää että tänne on päästävä.

joutsijärven retkeilyreitti kartta Visit Pori Testaa Joutsijarvi Kulhan Laavu Visit Pori joutsijärven retkeilyreitti kartta Visit Pori Testaa Joutsijarvi Kulhan Laavu Visit Pori

Kotoani tampereelta oli varsin kohtuullinen matka ulvilan kunnan alueella sijaitsevalle joutsijärvelle.

Joutsijärven retkeilyreitillä yhden yön reissu youtube wild nordic nature joutsijärvi. Reitti kiertää koko joutsijärven ympäri jolloin se soveltuu vaellettavaksi esimerkiksi yhden yön tai viikonlopun aikana. Autiotupia ja luonnonrauhaa satakunnassa jos tiedossa on vapaa viikonloppu pilvetön taivas ja hyvä retkiseura on ainut oikea ratkaisu suunnata metsään. Joutsijärven retkeilyreitti sijaitsee kullaalla.

Jätin auton tammen leirikeskuksen vieressä sijaitsevalle pysäköintialueelle. 2020 02 28 joutsijärven bunkkeri google my maps. Toki halutessaan reittiä voi pidentää kiertämällä kustaan savupirtin kautta joka tuo matkaan lisää reilun neljä kilometriä ja poikkeamalla hiivaniemessä josta tulee kaksi lisä kilometriä. Joutsijärven retkeilyreitti olin keväästä asti lukenut netistä juttuja kullaan joutsijärven kiertävästä retkeilyreitistä.

Silti alueen retkeilyalueet olivat jääneet suht tuntemattomaksi. Luonnon hiljaisuus järvi ja upeat. Sivustolla näkyvien liikenneviraston kelikameroiden kuvat haetaan automaattisesti liikenneviraston kelikamera palvelusta. Tammen leirikeskuksen kyltti sai etsimään eräänä päivänä tietoa alueesta ja satuin maastokarttoja tutkiessani.

Retkeilyreitti hikin trail wan ervveg valaistu reittiosuus talvella latu lighted trail sta e cross country ski track in win er wanderwegstufe mit beleuchtung winters loipe liikuntarajoitteisille soveltuva valaistu ulkoilutie talvella latu lighted outdooring road also appropriate for ersons with limited mobility cross country ski track in winter einer begrenzten beweglichkeit winters loipe luontopolku nature trail naturpfad pa eèn ourijä l l uri äru ui ar. Joutsijärven retkeilyreitti joutsijärvi ulvila 27 km. Joutsijärven retkeilyreitti on noin 27 kilometriä pitkä. Maasto on koko.

Järven eteläpuolelta löytyy myös 4 2 kilometriä pitkä luontopolku joka on suunnattu erityisesti lapsiperheille ja helpompaa kulkua vaativille retkeilijöille. Joutsijärven luonto on kaunista ja monimuo toista. Huomioithan että vallitseva tilanne voi olla jo muuttunut siitä kun kelikameran kuva on otettu. Reitti kiertää ympäri joutsijärven ja pituutta sille tulee n.

Joutsijärven retkeilyreitti on noin 27 kilometriä pitkä. Kelikameroiden kuvat päivittyvät noin 30 60 minuutin välein. Joutsijärvi 59 63 taitettu 3634 03 topogr kartta varuste. Joutsijärven retkeilyreitti joutsijärvi kartta joutsijärvi ulvila.

June 11 2020 at 4 40 pm nurmijärvi kartta. Luonnon hiljaisuus järvi ja. Joutsijärven luonto on kaunista ja monimuotoista. Molemmat reitit ovat käytössä ympärivuotisesti.

Satakunnassa sijaitseva lähes kolmenkymmenen kilometrin rengasreitti kulkee joutsijärven ympäri rantoja myötäillen ja matkan varrelta löytyy autiotupia laavuja. Reitillä on mittaa noin 27 km joten se sopii varsin hyvin yhden yön retkikohteeksi. Cd kåkkurintie l sammakkaæfri. Silloinkin aikaa menee reilu kymmenisen tuntia.

Wild nordic nature joutsijärvi polkujuoksua joutsijärvellä kantapääopistossa lily. Upea joutsijärven retkeilyalue kullaalla 21 7 2015 3 comments in retkipaikka by marko hämäläinen. Joutsijärvi ulvila 27 km joutsijärvi. Reitti kiertää koko joutsijärven ympäri jolloin se soveltuu vaellettavaksi esimerkiksi yh den yön tai viikonlopun aikana.

Molem mat reitit ovat käytössä ympärivuotisesti. Järven eteläpuo lelta löytyy myös 4 2 kilometriä pitkä luontopol ku joka on suunnattu erityisesti lapsiperheille ja helpompaa kulkua vaativille retkeilijöille. Joutsijärvi kartta kartta. Viimeisen 7 vuoden aikana oli tampereen ja porin välinen tie tullut todella tutuksi jota työni takia olin tahkonnut tietä eestaas lukemattomia kertoja.

Itse olen aiemmin kiertänyt perusreitin parikin kertaa ihan päiväretken kevyellä repulla. Kelikamerakuvan yhteydessä näet milloin kuva on otettu sekä lähimmän sääaseman. Upea joutsijärven retkeilyalue kullaalla retkipaikka retkeilyreitin kartta 2014 pdf. Joutsijärvi kartta joutsijärvi ulvila.

joutsijärven retkeilyreitti kartta 2 joutsijärven retkeilyreitti kartta 2

joutsijärven retkeilyreitti kartta Jalkojen Alla Joutsijarven Retkeilyreitti joutsijärven retkeilyreitti kartta Jalkojen Alla Joutsijarven Retkeilyreitti


Post a Comment for "Joutsijärven Retkeilyreitti Kartta"